LIN trgovina d.o.o. Karlovac – Naša internet trgovina

Akcije, Dom, Gradnja, HI tech, Hobby, Sport, Vrt Komentari isključeni za LIN trgovina d.o.o. Karlovac – Naša internet trgovina 17

LIN trgovina d.o.o. iz Karlovca specijalizirana je maloprodajna i veleprodajna trgovina alata i strojeva, okova i metalne galanterije, rasvjete, elektromaterijala, boja i lakova, kupaonskog sanitarnog materijala, odjeće, opreme i sredstava zaštite na radu te knjižara i papirnica.


Prisutnost na tržištu LIN trgovine je 20 godina, od 1992. godine. LIN trgovina danas prati kontinuirani rast i razvoj kvalitete usluga. Educiranim, ljubaznim i stručnim osobljem u stanju su kvalitetno odgovoriti na potrebe svojih kupaca. Tvrtka ima 50 zaposlenih, a direktor Trgovine je Ivan Lutz koji ističe:

I.L.: Prije dvije godine pokrenuli smo internet trgovinu svezakucuidom.com. Za kvalitetno i brzo poslovanje osigurano je skladište na kojem se nalaze svi artikli prikazani na web shopu, nekoliko dostavnih službi te servis za kontakt i komunikaciju sa kupcima.

Nešto više o internet trgovini svezakucuidom.com razgovarali smo s voditeljem prodaje Gordanom Hajdinićem.

G.H.: svezakucuidom.com naš je brand, naša ponuda kupcima koji se odlučuju kupovati putem interneta. Internet trgovina krenula je s radom 15. rujna 2010. godine.

Radilo se o vrlo obimnom i zahtjevnom poslu što potvrđuje podatak kako je sama priprema koja je uključivala izradu softvera, aplikacije koja prati internet trgovinu i stavljanje svih artikala u bazu, trajala godinu i pol.
Što vas je motiviralo za taj projekt?
G.H.:
Sve više stvari funkcioniraju putem interneta pa tako i e-trgovina. Kad se zna da je na svijetu danas preko dvije milijarde internet korisnika (gotovo svaki treći stanovnik naše planete) prirodno je da kupcu na taj način i mi omogućimo kupovinu. Naglašavam da se naši korisnici sve više odlučuju na internet kupovinu jer ona podrazumijeva veći izbor, jednostavnu usporedbu cijena između više prodavača, ali i uslugu dostave na kućna vrata. Naša prednost je i u tome da sve što nudimo u web shopu imamo trenutno i u dućanu. To nas, naravno, čini drugačijim od ostalih internet trgovina. Uz široki asortiman proizvoda, naglasak je stavljen i na konkurentnost cijena koju mi imamo.

Što sve obuhvaća vaš prodajni program te koliko artikala nudite svojim kupcima?
G.H.:
Trenutno je online aktivno nekih 17.000 artikala. Do kraja godine doći ćemo do brojke od 20.000, a do lipnja čak i do 30.000 artikala koje prodajemo putem interneta. Ponuda uključuje željezaru, vodomaterijal, boje i lakove, alate i strojeve, rasvjetna tijela, elektromaterijal, bijelu tehniku, sitne kućanske aparate, HTZ opremu, sve potrebno za zaštitu tijela i dobara. Dobar dio naše knjižare je stavljen online.
Prošle godine smo krenuli čak i s prodajom knjiga i nadamo se da ćemo se to još više razvijati u budućnosti. Imamo deset osnovnih grupa proizvoda koje se dalje dijele na podgrupe. Nastojali smo tu masu proizvoda posložiti u grupe kako bi se kupac što lakše snašao na internetu, da sa što manje klikova dođe do onoga što mu treba i što ga zanima.

Što vas čini prepoznatljivim među konkurencijom?
G.H.:
U ovom segmentu poslovanja trenutno nemamo ozbiljnu konkurenciju, nitko nema sličnu identičnu internet trgovinu. Imamo lager što je za kupca vrlo bitno. On želi brzo doći do proizvoda koji želi, a mi najčešće artikl imamo na zalihi. Ako nemamo on je dobavljiv u kratkom roku. Najčešće ga imamo dovoljno jer je naš lager realan. To je naša velika prednost. Velik broj internet trgovina nema robu na zalihama. Realni smo, imamo robu i educirane ljude pa ako kupca nešto zanima može postaviti pitanje i dobiti će odgovor vrlo brzo.
Kod nas postoji stručni kadar koji tu robu poznaje, a naša služba za korisnike prosljeđuje odgovore. Na svaki kupljeni artikl koji ste kupili u našoj internet trgovini imate pravo na reklamaciju, zamjenu ili na povrat novca.
Na koji način koristite distribuciju?
G.H.: Za distribuciju koristimo usluge kurirskih službi koje te artikle dostavljaju na adrese naručitelja.
Roba se kupcu dostavlja na vrata i najčešće se to odvija u 24 sata, rjeđe u 48, a zaista rijetko u nekoliko dana. Na našim internetskim stranicama (www.svezakucuidom.hr) naveli smo rok od 24 sata za dostavu, ako se ne radi o otocima. Imamo ugovore s četiri partnera koji dostavljaju robu.
Postoji baza stalnih kupaca, a dobar interes pokazuje da ljudi s otoka i iz mjesta udaljenih od urbanih sredina našu robu kupuju internetom. No, najviše kupuju oni kojima puno znači brza trgovina.
Kako štitite informacije o kupcima i kako ste zadovoljni radom shopa?
G.H.:
Ukoliko se odlučite kupiti proizvod, najvažnije je znati da kupovinu u našoj trgovini obavljate na siguran način, bez ikakvog rizika za vas i bez mogućnosti zlouporabe podataka i vaše kreditne kartice.
U našoj trgovini koristimo najsuvremeniju sigurnosnu uslugu automatske autorizacije. Koristimo certifikat koji koriste banke i kada se logirate vi ste u potpunosti zaštićeni. To je i više od onoga što je propisao zakonodavac. Svi vaši osobni podaci su povjerljivi i koriste se samo interno. Podaci se neće objavljivati, ustupati trećima ili na bilo koji način zlouporabiti.
Ponosni smo na činjenicu da su aplikacije i cijeli web shop rezultat našeg višego-dišnjeg rada i znanja. Sve je proizašlo iz naših glava, bez vanjskih usluga.
Planovi su nam veliki, želimo povećati prodaju, no idemo potiho i pomalo, malim i sigurnim koracima! Kvaliteta usluge prioritet je u našem poslovanju stoga su nam vaše sugestije od velike pomoći i dobrodošle. Dabrovi su graditelji i vrlo zaposlene životinje, rade po cijeli dan da bi napravili svoj dom. Stoga smo i za zaštitni znak naše trgovine izabrali dabra.

Posjetite našu internet trgovinu i uvjerite se u kvalitetu naših usluga!
http://www.svezakucuidom.com/
LIN TRGOVINA d.o.o.
Trg Josipa Broza 2 ( Gradska tržnica ) 47 000 Karlovac
Telefon: 047 609 700, Fax: 047 609 706

LIN trgovina d.o.o.. Karlovac – Naša internet trgovina

Nekategorizirano Komentari isključeni za LIN trgovina d.o.o.. Karlovac – Naša internet trgovina 0

LIN trgovina d.o.o. iz Karlovca specijalizirana je maloprodajna i veleprodajna trgovina alata i strojeva, okova i metalne galanterije, rasvjete, elektromaterijala, boja i lakova, kupaonskog sanitarnog materijala, odjeće, opreme i sredstava zaštite na radu te knjižara i papirnica

(više…)

Pretraži

Back to Top