Lindab – bez obzira o čemu sanjate, pod našim ste krovom

Dom, Gradnja Komentari isključeni za Lindab – bez obzira o čemu sanjate, pod našim ste krovom 15

Jedna od najbitnijih karakteristika LindabTopline krovnih ploča s izgledom crijepa je da njihov dizajn daje izgled pravog crijepa, a istovremeno je praktičan za krovišta novih i starih kuća.

TOPLINE – LINDAB CRIJEP PLOČA
Jedna od najbitnijih karakteristika LindabTopline krovnih ploča s izgledom crijepa je da njihov dizajn daje izgled pravog crijepa, a istovremeno je praktičan za krovišta novih i starih kuća. Izvanredna trajnost LindabTopline dobivena je visoko kvalitetnim čelikom od kojeg je napravljena.

Zahvaljujući švedskom čeliku, Vaš krov će imati visoki kapacitet nosivosti i neće napuknuti ili se slomiti. Važno je znati da zbog specijalnog dizajna crijepnih ploča LindabTopline one se mogu postavljati od 14 stupnjeva nagiba krova.
Lindab crijep ploča se može stavljati i na krovne konstrukcije za tradicionalna crijep krovišta.
Lindab LPA već od 68,99 Kn/m²*
RAINLINE – SUSTAV ODVODNJE
LindabRainline je kompletan sustav odvodnje oboriskih voda. U proizvodnji ovog sustava Lindab je vodeći na europskom tržištu.

Široko iskustvo i znanje stručnjaka u razvoju garantira da kupci dobe lako sastavljiv sistem koji sadrži sve dodatke. Zahvaljujući dobro osmišljenom sustavu dodataka, proizvodi se mogu sastaviti bez zatvarajućih smjesa, ljepila ili drugih pomoćnih materijala.
Zahvaljujući izvrsnom švedskom čeliku, ne iskrivljuje se, ne popušta i ne puca. Lindab daje 15-godišnju garanciju za svaki element sustava,očito stručnjak za konstrukciju i održavanje.
Lindab Raindline već od 38,60 Kn/m²*
* ponuda vrijedi do isteka zaliha
LINDAB PARTNER ZA MONTAŽU I PONUDE
Limko Vedax d.o.o., Mirka Bogovića 7, Karlovac,
T 047 648 444
F 047 648 920
GSM 091 202 32 22
e-mail: [email protected]

Pretraži

Back to Top