Linija za mješovitu i masnu kožu

Moda i ljepota Komentari isključeni za Linija za mješovitu i masnu kožu 20

Glatko i svilenkasto lice bez sjajnih mrlja rezultat je primjene ove inovativne linije koja, zahvaljujući posebnoj kombinaciji vitamina F i B6, zajedno s ekskluzivnom mješavinom učinkovitih sastojaka, predstavlja sinergijski sustav koji koži koja proizvodi previše sebuma vraća čistoću, sjaj i osjećaj ugode.


Čišćenje & Toning

1. Piling za Čišćenje Kože, bez ulja
Ovo je proizvod dvostruke namjene: dubinski čisti kožu i uklanja odumrle stanice s površine. Sadrži ultrafine čestice voska, jojobe i silicona koje imaju različit eksfolijativni učinak. Kao prvo, dubinski čisti kožu, potom uklanja odumrle stanice rožnatog sloja te koža postaje mekša, čišća i svilenkasta na dodir.

2. Gel za Čišćenje, bez ulja
Savršeno čišćenje i poseban tretman postižu se ovim svježim gelom koji, zahvaljujući vitaminima F i B6, pomaže u reguliranju razine sebuma, a zbog ekstrakta ruže i sjevernoameričke lijeske daruje koži mekoću i osjećaj ugode.

3. Tonik za Čišćenje, bezalkoholni
Originalni dvofazni losion, koji je potrebno protresti prije upotrebe, daruje licu tonus i svilenkasti mat izgled. Sadrži posebne pudere koji upijaju višak seruma te koktel fitoekstrakata koji vlaže i čiste.

Pretraži

Back to Top