Ljetna njega kose

Moda i ljepota Komentari isključeni za Ljetna njega kose 18

Poznato je već da se tijekom godina osim našeg fizičkog izgleda uzrokovanog smanjenjem proizvodnje estrogena, proteina, željeza, kalcija i vode vidno mijenja i kvaliteta, tj. struktura kose.


Za poroznu izrazito tanku i krhku te sijedu kosu, glavni rezultat je gubitak melanina. S godinama se smanjuje i broj krvnih kapilara što dovodi do oslabljenog i rjeđeg vlasišta, gubitka sjaja i mekoće.

Stoga ljetnih mjeseci još veću pažnju zahtijeva kosa zrelije dobi. Kosa ljeti naizgled je ljepša, ali zahtijeva dodatnu njegu pošto ju morska sol, sunce, vjetar, klor dodatno isušuju.

Kako bi se izbjegao porozitet vlasi nastao zbog tih utjecaja te ostalih fizičkih i mehaničkih faktora… mnoge kozmetičke kuće proizvele su posebne linije za ljetnu njegu, koje su obogaćene ceramidima, beta karotenom, vitaminom E, UVA-UVAB filterom. Savjetujte se s frizerom kod odabira šampona, ulja, seruma te njege za Vašu kosu.

Kako za zdravlje općenito tako i za zdravu kosu hidratacija je vrlo važna, pobrinite se da pijete dovoljno tekućine, nosite maramu ili šešir, smanjite upotrebu fena i pegle za kosu te nakon svakog izlaganja kloru ili soli obavezno kosu operite, ali sa što mlakijom vodom.

Ošišajte suhe vrhove prije odlaska na ljetovanje kako bi izbjegli njihovo pucanje i rascvjetalost, ljeti kosa raste brže nego zimi stoga ju osvježite svakih 6-8 tjedana.
Iz ponude izdvajamo:
Brazilsko ravnanje – 400 kn
Cacao Brazil – inteligentno ravnanje kose
Cacao Brazil je novi tretman za regeneraciju suhe i oštećene kose i najdjelotvorniji profesionalni tretman ravnanja kose u svijetu, 100% prirodan (ne sadrži formaldehid, paraben i amonijak).
To je tretman na bazi keratina kašmira, koji je sastavni dio ljudske vlasi. Tretman traje oko sat i pol, ovisi naravno o dužini kose. Pod visokom temperaturom uz pomoć specijalnih pegli keratin se zadržava u vlasi što kosi daje trajnu hidrataciju i visoki sjaj. Krajnji rezultat je glatka, čvrsta i zdrava kosa u odličnom stanju te blistavog sjaja, a rezultat traje i do 3 mjeseca.
Nichole Richie, Penelope Cruz i mnoge druge glumice, pjevačice i voditeljice sjaj, punoću i zdrav izgled svoje kose duguju upravo ovom tretmanu.
Masaža vlasišta te regeneracija kose odgovarajućim maskama -20%
Kavitacija -40%
Više informacija:
FS Keti d.o.o.
Banija 23, Karlovac , Tel.: 047/ 411 111, e-mail: [email protected], www.fsk.hr

Pretraži

Back to Top