Ljeto u Offertissimi

Dom Komentari isključeni za Ljeto u Offertissimi 62

Možda ćete uživati u suncu i moru. Možda više volite svježi gorski zrak, rijeke i jezera. Možda ćete biti najaktivniji na plaži, možda ćete trčati za klincima, možda ćete se sakriti u hlad uz dobru knjigu i osvježavajuće piće. To ne znamo. Ali, jedno znamo – uz ljetnu ponudu Offertissime sigurno ćete biti opremljeni za svaku prigodu!

Krstarili vi plavim morskim prostranstvima ili vrelim gradskim asfaltom, od sunčanih zraka bit ćete dobro zaštićeni šeširima, sunčanim naočalama i kremama s UV zaštitom. Složit ćemo se da ni najšarenije japanke nisu idealna obuća za penjanje po brdima, ali sasvim dobro funkcioniraju na pješčanoj ili šljunčanoj plaži, kao i na gradskoj rivi ili šetnici uz rijeku.Kockice leda u vašem piću jednako hlade na vašem balkonu, kao i na ljetnoj terasi nekog primorskog apartmana, a tko je rekao da maestral puše samo uz more? Ako imate lepezu na sklapanje, maestral ide s vama kud god krenuli.

Djeca će uživati u igri u pijesku s lopaticama i kanticama šumilo kraj njih more ili najobičniji šumski potočić – njih je svakako najlakše razveseliti! No vi budite dobro opremljeni: osvježenje u termo torbi, prostirka za udobno izležavanje i ono najvažnije: opušten i bezbrižan stav! Jer kad ćete se opustiti ako ne ljeti? Offertissima brine za sve ostalo!

Posjetite naše trgovine u Karlovcu: Senjska 6 i TC Karlovčanka 2 kat. – Trg M. Šufflaya 1.

Offertissima d.o.o., www.offertissima.hr

Pretraži

Back to Top