Ljetovanje po preporuci Ka Travela

Nekategorizirano Komentari isključeni za Ljetovanje po preporuci Ka Travela 10

Ljeto je pred nama i svi se veselimo radostima zasluženog odmora. Svjesni smo vrijednosti koju odmor ima za svakoga od nas, pa nam planiranje vašeg ljetovanja nije samo dio posla već užitak i veselje koje dijelimo sa svakim našim gostom. U svojoj ponudi imamo gotovo sve hotelske kapacitete u Hrvatskoj, ali i veliki izbor apartmana i soba u privatnom smještaju.


Neke od destinacija su već etablirane i naveliko popularne poput Baške, Biograda na moru, Primoštena, Vodica i slično, no nama su posebno dragi oni samozatajni i skromni hotelski kompleksi koji gosta iznenade i oduševe ljubaznošću svojih djelatnika, vrsnim okusima svoje kuhinje i posebnom ljepotom svog položaja. Neke od njih posebno izdvajamo:
KOMPLEKS HELIOS – MALI LOŠINJ
Ovaj kompleks krasi najbolja lokacija Malog Lošinja, suncem okupana i borovom šumom okružena uvala Čikat koja je dijelom zaslužna za nicanje lošinjskog turizma. Zbog svojih izuzetnih karakteristika Lošinj je još davne 1892. proglašen klimatskim ljetovalištem. Ova destinacija postala je omiljeno odmorište Austro-ugarske aristokracije koja je na otoku izgradila brojne vile i ljetnikovce, koje ga i danas krase. Visoke borove šume i ljetni maestral čine ljetna popodneva izuzetno ugodnima.
Guest House Helios, 2.7.-20.8., 7 polupansiona: od 1.810 kn po osobi u dvokrevetnoj sobi + boravišna pristojba
APARTMANI NEČUJAM – ŠOLTA
Šolta, otočić nedaleko Splita, vrvi čarobnim uvalama, prekrasnim plažama koje su opjevali Petar Hektorović i Marko Marulić, te svojom blagom i zdravom mediteranskom klimom predstavlja idealno odredište za one željne malo mira i spokoja. Spada u jedne od najljepših dalmatinskih otoka. Otok ribara, maslina i vinograda, kamenih uličica i uskih prolaza, pravi je muzej koji predstavlja Mediteran kakav je nekada bio.
Nečujam je najmlađe mjesto otoka Šolte, ali po mnogima najveća i najljepša uvala na Šolti. Plaža u Nečujmu je najveća na cijelom otoku, nasuta sitno granuliranim oblucima, redovito se održava i čisti, a krase ju i brojni popratni sadržaji. Apartmani Nečujam nalaze se u okrilju borove šume i u neposrednoj blizini plaže.
Apartmani Amor, 2+1, 9.7. – 6.8.: od 1.670 kn najam apartmana za 7 noćenja + boravišna pristojba
Apartmani Afrodita, 2+2, 9.7. – 6.8.: od 2.850 kn najam apartmana za 7 noćenja + boravišna pristojba

HOTEL BIŠEVO 2*+, KOMIŽA-VIS
Smješten daleko od užurbane civilizacije, stresa današnjice, prometnog kaosa, viški arhipelag mjesto je nezaboravnog odmora u nezagađenoj prirodi i blagodatima bistrog i čistog Jadranskog mora. Stoga ne čudi da je otok Vis Svjetska organizacija za zaštitu okoliša uvrstila među deset najbolje očuvanih otoka Sredozemlja.
Smještena u dubokom zaljevu na zapadnoj obali otoka Visa i u podnožju skoro 600 metara visokog brda Hum, Komiža je mediteransko mjesto s uskim ulicama, kućama stisnutim oko luke, brojnim plažama i s blagom mediteranskom klimom. Komiža je mjesto u kojem se rodilo ribarstvo istočne obale Jadrana. Njeni ribari ne samo da su svojim brodicama gospodarili Jadranom i trgovali ribom sa susjednom obalom, nego su i kao iseljenici stvarali ribarska središta na pacifičkim obalama obje Amerike.
Hotel Biševo smjetio se na poviše prostrane šljunčane plaže, okružen borovom šumom i pruža lijepi pogled na Komižu i otočić Biševo. Od centra mjesta udaljen je 5 minuta hoda i predstavlja idealno mjesto za miran i opuštajući odmor.
Hotel Biševo 2*+, 3.7. – 17.7, 7 polupansiona: od 1.560 kn po osobi u dvokrevetnoj sobi + boravišna pristojba
Za cjelokupnu ponudu ljetovanja i posebne last minute ponude raspitajte se u poslovnici agencije!
V. Nazora 4, 47 000 Karlovac
tel: 047 495 495 • fax: 047 495 497
mob: 091 4 495 495
ID HR-AB-47-020046686
e-mail: [email protected]
www.katravel.hr

Pretraži

Back to Top