Ljubav prema motorima od malih nogu

Auto moto Komentari isključeni za Ljubav prema motorima od malih nogu 27

Armel Pintar uspješni je poduzetnik i direktor karlovačke tvrtke Ami trade d.o.o. Iza sebe ima bogatu i uspješnu sportsku karijeru vozača motocrossa, a ljubav prema motorima u obitelji Pintar postoji generacijama.

O sportskoj karijeri, motorima, sigurnosti u vožnji i ponudi najvećeg i najopremljenijeg prodajno-servisnog moto centra u Karlovcu pričao nam je Armel Pintar.
Ljubav prema sportu, motorima i motocrossu usadili su mi u najranijoj dobi otac i djed. Sa 14 godina sam se počeo natjecati te sam desetak godina vozio u izuzetno jakom prvenstvu Njemačke. U prvenstvu Hrvatske ostvario sam vrlo dobre rezultate, a 1995 g. bio sam ukupni pobjednik u klasi. Aktivno sam se prestao baviti motocrossom 1995.g. Danas vozim rekreativno i natjecao sam se u MXT klasi gdje sam osvojio prvo mjesto.
U početku poslovanja tvrtka Ami trade se bavila zastupstvom i distribucijom ulja Valvoline i maziva. 2003. godine potpisali smo ekskluzivni ugovor s grupacijom Piaggio te započeli s prodajom skutera i motocikala marke Piaggio, Vespa i Gilera.
Kad je grupacija Piaggio preuzela Apriliu i mi smo je uključili u našu ponudu i zaokružili cjelokupnu ponudu proizvoda iz Piaggio grupacije. U našem prodajno-servisnom centru nudimo skutere i motocikle s popratnom dodatnom opremom, prodajemo originalne rezervne dijelove te smo ovlašteni servis.
Kupovinom kod nas dobivate dvogodišnje jamstvo na sve motocikle, a isto tako omogućujemo vam velik broj redovnih servisa kako biste se osjećali sigurno i u potpunosti uživali u vožnji. Dugogodišnjim pružanjem kvalitetnih usluga, stekli smo povjerenje svojih kupaca, a uz povoljne cijene omogućujemo i različite vrste obročnog plaćanja. Za naše kupce redovito imamo prodajne akcije koje obuhvaćaju višepostotna sniženja i još povoljnije uvjete plaćanja.
U svojoj ponudi od opreme trudimo se imati vodeće brandove za najbolju moguću zaštitu, tako bi izdvojio Airoh, Vemar, Spyke, Ixon, Progrip… Kod nas možete i nabaviti dijelove Polini i Giannelli za tuning skutera. Pokušavamo ljude educirati kako je nošenje zaštitne kacige u prvom redu važno zbog njihove vlastite sigurnosti kao i upotreba ostale zaštitne opreme. Nažalost ljudi često štede upravo na tim važnim stvarima, a prečesto zaboravljaju zaštitnu kacigu u gradskoj vožnji.
Motore treba kupovati prema svojim sposobnostima vožnje. Veličinu i snagu motora treba mjenjati postepeno. Tako je i u životu, prvo smo naučili puzati pa hodati, a tek onda trčati.
Kada kupujete motor ili skuter trebate znati namjenu, za što vam taj motor treba, gdje ćete motor koristiti, da li s vodenim ili zračnim hlađenjem, manjim ili većim kotačem, za kraća ili duža putovanja… Kupujte ono što odgovara vašim trenutnim vozačkim iskustvima, steknite znanja i prođite kilometre pa pređite na veću kubikažu. Što se tiče sigurnosti, manje nesreća bi bilo kada bi se više poštivali propisi.
Vožnja na motoru je izazov, tko jednom osjeti, proba i zavoli slobodu koju pruža vožnja na motoru, ne može se toga riješiti.

Pretraži

Back to Top