Lodoli underwear

Moda i ljepota Komentari isključeni za Lodoli underwear 43

Prije godinu i pol gospodin Roland Lodoli pokrenuo je novi brand Lodoli underwear.

Vođen idejom kako ne bi samo žene bile te koje su privilegirane, te imale donje rublje koje ističe njihove atribute, na tržište je lansirao zanimljive muške kolekcije pod nazivima La bomba, Rp ero, Connexion, Goodie. Posebnu pažnju domaće i svjetske javnosti privukla je muška kolekcija La Bomba koja se sastoji od muškog rublja koje je izravan odgovor na slavni push-up grudnjak.
Muški odgovor na ženski push-up dizajniran je tako da je posebno oblikovana prednja košarica koja podiže i ističe sve što se nalazi s prednje strane, a da nema nikakvih čudnovatih žica, prstenova ili podstava. Osim muških kolekcija tu su i kolekcije za žene kao što su Furia, Esperanza i Agria.
U ovom kratkom periodu Lodoli underwear je pronašao zavidni broj poklonika koji su prepoznali vrhunsku kvalitetu i dizajn. Veliki je interes u cijelom svijetu, a o kolekcijama koje nastaju na karlovačkom Turnju pisali su vodeći svjetski mediji kao i mediji u regiji.
U proizvodnji slijede prirodu, rublje se proizvodi iz prirodnih materijala. Modalno vlakno je high tech čudo. Iz celuloze drveta dobiva se potpuno prirodan materijal koji je mekši i finiji od pamuka te se prilagodi koži tako da imate osjećaj da vam je to druga koža, te se u tom materijalu ne znojite. Modal micro proizvodi pružaju visoku razinu udobnosti pri nošenju.
Osim rublja proizvodi se i kupaći program te casual odjeća. U pripremi je nova kolekcija, dodaju se nove boje i motivi, a priprema se i veći broj ženskih kupaćih kostima.
Posjetite tvornički dućan na Turnju i nabavite proizvode iz stare kolekcije po povoljnijim cijenama. Lodoli underwear vam nudi i posebnu akciju u kojoj za kupovinu 1 proizvoda iz stare kolekcije dobivate 1 proizvod gratis.
Lodoli
Turanj 103k, Karlovac
tel.: 047 641 500, www.lodoli.hr

Pretraži

Back to Top