London calling comedy fair

Događanja Komentari isključeni za London calling comedy fair 11

Međunarodni festival komedije – 7. i 8. prosinca / velika & male dvorane Lisinskog.


Doveli smo u Zagreb Eddieja Izzarda i Dylana Morana, a u susret 40. godišnjice Lisinskog odlučili smo priuštiti vam jedan drugačiji, šareni i zabavan međunarodni program sastavljen od stand up predstava, cabarea, pantomime i fizičkog teatra – "London Calling Comedy Fair – Lisinski se smije".

Festival otvaramo velikim praskom – GALA večerom u subotu, 7.12. u 20h. U velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog nastupit će čak 5 komičara sa svih strana svijeta: Amerikanac i najveća zvijezda koja stiže u Zagreb Rich Hall, dva Britanca Seann Walsh i John Gordillo, Kanađanka Dana Alexander a voditelj je Novozelanđanin Javier Jarquin.

Ovakavim stand-up programom hrvatskoj publici predstavljamo trenutno najtraženije londonske programe. A upravo je londonska stand-up scena "in" i postavlja komičarske standarde za ostatak planeta. "London Calling Comedy Fair – Lisinski se smije" donijet će komadić upravo tog duha u Zagreb.

U nedjelju 8.12. počinjemo s prvim programom već u 17.00 sati i trajemo do dugo u noć, a događanja se sele u malu dvoranu Vatroslava Lisinskog. Zajedničko svim nedjeljnjim predstavama je to da predstavljamo najbolje programe Soho Theatrea iz Londona. Kazalište je to iz srca London koje svakodnevno otvara svoja vrata vrhunskim alternativnim komičarsko-cabaretskim umjetnicima na čak tri pozornice. Stvar prestiža nastupati je upravo u Soho Theatru, a još veća kada profesionalci kažu: „Ovo ne smijete propustiti!“ A upravo vam to poručuju iz Soho kazališta i u goste šalju aktove iz cijelog svijeta.

Talijanski umjetnik Carlo Jacucci, poznatiji pod umjetničkim imenom Vitamin, u Zagreb dolazi sa svojim nadrealnim aktom, bizarnim karakterima i neuobičajenim sviranjem harmonike. "Vitamin" je jedna od najpoznatijih europskih predstava, kombinacija pantomime, fizičkog teatra i cabarea za koju nije nužno poznavanje engleskog jezika. "Vitamin" počinje u 17.00 sati.

U 18.30h mlada britanska umjetnica Bryony Kimmings predstavlja program "Sex Idiot", kojim je stekla priznanje i slavu u svijetu stand up-a. Pratimo njenu seksulnu povijest nakon što je spoznala da se zarazila spolno prenosivom bolesti.

Od 20.00h očekuje nas šarmantan i karizmatičan Sean Walsh. Njegov show "The Lie-in King" s kojim dolazi u Lisinski iskreno je sučeljavanje s činjenicom da je odrasla osoba te da u životu ne bi znao što sa sobom da nije postao – stand up komičar.

Najveća zvijezda cijelog „London Calling Comedy Fair – Lisinski se smije“ je Ritch Hall, komičar mrkog pogleda koji nam stiže iz rodne Montane, USA. Osim u subotu u Comedy Gala programu njegov (drugačiji) samostalni nastup možete pogledati i u nedelju u 21.30h. Karijera Ritcha Halla proteže se kroz nekoliko desetljeća a u mladosti je bio redoviti gost najutjecajnijeg američkog komičarskog programa Saturday Night Live.

Više o pojedinačnim programima možete pročitati na stranicama www.lisinski.hr

Ulaznice su u prodaji na blagajni Lisinskog , na www.ulaznice.hr, te na prodajnim mjestima u sustavu ulaznice.hr.
Cijene su ušarolikom rasponu od 80 do 180 kn, ovisno koji program vas zanima,
Apsolutne zvijezde među kartama su festivalske ulaznice* po cijeni od 250 kuna. Samo ih je 100 komada, a vode Vas na SVIH PET festivalskih programa. Kupnjom tih ulaznica na linku: http://www.ulaznice.com.hr/web/ctl_evt.jsp?lang=HRV&act=prostor&a=1&p=17386&t=1 osiguravate si najbolja mjesta u Velikoj dvorani u subotu i ulaznice za sva četiri programa u nedjelju. A o uštedi da i ne govorimo.
Napomena* – Ne dajte se smesti! Ukoliko kupujete festivalske ulaznice preko weba u košarici će vam se pojaviti ulaznice samo za jedan događaj, a ulaznice za preostale događaje podižete isključivo na blagajni Lisinskog uz predočenje kupljene ulaznice! Ne propustite "London Calling Comedy Fair – Lisinski se smije" u subotu 7.12. i nedjelju 8.12.. Provedimo vikend zajedno i napunimo baterije pozitivnom energijom. Trebat će nam ove zime.
Organizatori: Urbani ured, Aquarius Booking & Managment i Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog!

Pretraži

Back to Top