Luka Nižetić predstavlja novi spot

Glazba Komentari isključeni za Luka Nižetić predstavlja novi spot 18

Luka Nižetić predstavlja novi spot za aktualni singl ‘Ti si meni sve/live’ koji će svoje premijerno emitiranje doživjeti danas u 11 sati na portalu Index.hr, a televizijsku premijeru pogledajte u sutrašnjem In magazinu Nove TV.


‘Ti si meni sve’ najavni je singl Lukinog aktualnog live albuma ‘LIVE 09’ koji se u prodaji nalazi od 13. rujna ekskluzivno u svim dm dućanima. Podsjećamo, u sklopu mini turneje ‘Na tren i zauvijek’ 21. ožujka 2009. godine održan je koncert u zagrebačkom Hypo centru na kojem je i snimljen ovaj audio zapis. Nekako se nametnula ideja da se nakon tri studijska albuma i niza uspješnih pjesama koje su dotad obilježile Lukinu karijeru realizira njegov prvi live album. Riječ je o svojevrsnom kompilacijskom izdanju koje ispunjava niz poznatih pjesama, inače standardni program Lukinih koncerata.

Kadrovi spota za pjesmu ‘Ti si meni sve’ snimljeni su tijekom samog koncerta u Hypo centru, a montaže se prihvatio Lukin kolega Filip Dizdar koji sve više pokazuje i svoj talent u realizaciji video brojeva. Išlo se za tim da spot bude što jednostavniji, minimalistički, s fokusom na Lukinu interpretaciju te dojmljive balade koji potpisuju Silvijo Pasarić i Inge Privora.
Uskoro na portalu promoizlog.net nagradna igre „Menart recordsa“ u kojoj dijelimo novi CD Luke Nižetića.

Pretraži

Back to Top