Luna Blue nagrađuje – osvojite Shiseido maskaru

Moda i ljepota, Nagradne igre Komentari isključeni za Luna Blue nagrađuje – osvojite Shiseido maskaru 25

Svaki tjedan Luna Blue priprema za posjetitelje portala Promoizlog.net nagradnu igru u kojoj možete osvojiti vrijedne nagrade. U ovom tjednu, zaključno do 3.4. imate priliku osvojiti “Shiseido maskaru – Perfect Mascara Defining Volume.“ Ova maskara visoke učinkovitosti vrijedi 199,00 kn.


U Luni Blue možete nabaviti robu najkvalitetnijih francuskih, japanskih i talijanskih proizvođača. Od izvrsnog talijanskog branda Collistar do tehnološki najnaprednijeg japanskog branda Shiseido.
Luna Blue ima ekskluzivu za neke brandove u Karlovačkoj županiji u prvom redu to je Guerlain, kao i nakit i satovi Calvin Klein. Guerlain je legendarna francuska parfemska kuća izvrsnog poslovanja, strasti i tradicije.
Ovaj tjedan smo pripremili nagradu Shiseido maskaru.
· Maskara visoke učinkovitosti
· Pruža ekstra volumen u definiranju trepavica
· Dramatično produžuje i odvaja trepavice
· Daje očima blistav i očaravajući izgled
· Ne razmazuje se i traje tijekom cijeloga dana
Shiseido je japanski brand i najstarija je kozmetička kuća koja se u današnje vrijeme nalazi na četvrtom mjestu po proizvodnji kozmetike u svijetu. U svojoj ponudi imaju šminku, kozmetiku za njegu lice i tijela, kozmetiku za njegu kose, parfeme, liniju proizvoda za sunčanje i liniju za njegu muškaraca.
Nagradno pitanje
Kako biste osvojili MASKARU, potrebno je na adresu [email protected] poslati email s naslovom Luna Blue te točno odgovoriti na nagradno pitanje: Kada je otvorena parfumerija Luna Blue na karlovačkom Korzu?
Nemojte zaboraviti upisati sljedeće podatke – ime i prezime te adresu stanovanja. Nagrada se podiže u Luni Blue. Vaše prijave primamo do 03.04.2011. Ime sretnog dobitnika objavit ćemo na portalu 4.4.
Luna Blue, Petra Zrinskog 5 (korzo), Karlovac, tel.: 047/ 616 400

Pretraži

Back to Top