Makita 18V Litij- ion promocija 2013

Akcije, Dom, Gradnja Komentari isključeni za Makita 18V Litij- ion promocija 2013 22

Prednost Makite je u tome što je Makita sve postojeće alate na struju razvila i u baterijskoj opciji što je vrlo praktično uz maksimalnu slobodu uporabnog kretanja u kući, vrtu, gradilištu zahvaljujući litij-ionskoj bateriji.


Pogledajte u galeriji slika i posjetite našu stranicu www.titan.com.hr
Kapacitet baterije u radnom vijeku
Nema memorijskog efekta, te se baterija može nadopunjavati bilo kada bez opasnosti od pada kapaciteta baterije. Zanemarivo samopražnjenje što omogućuje dugotrajno skladištenje. Zbog upotrebe Li-ion ćelija, koje imaju napon 3,6 V, omogućena je znatno manja težina kod velikog kapaciteta i s tim manja težina alata.
Multikontakt sistem spajanja ćelija, gdje je svaki pol četiri puta punktiran, za osiguranje čvrstog spoja. Dodatna zaštita konstrukcije, što čini akumulator izdržljiviji za udarce i vibracije.
Litij je, za razliku od Kadmija, neotrovan element, pa njegova upotreba nije štetna za okolinu te ne podliježe strogim ekonomskim normama koje sve više ograničavaju upotrebu Kadmija (koji će u bliskoj budućnosti biti i zabranjen za upotrebu na području EU).
Imitacija baterije Makita
Na tržištu se mogu naći razne imitacije Makitinih baterija, ali te baterije ne znaju komunicirati sa punjačem, zbog čega dolazi do prepunjenja baterije i u krajnjim slučajevima čak do eksplozije, koja uništi bateriju, punjač, a povrijedi i korisnika, ako se nalazi u tom trenutku u blizini.
Posjetite nas u ulici Bogoslava Šuleka u Karlovcu. Isprobajte proizvode, a mi ćemo vam uzvratiti ponudom kupnje vrhunskog alata, opreme, pribora i servisnih usluga po najpovoljnijim uvjetima.
Trajanje akcije: 1.5- 31.8.2013 tj. do rasprodaje zaliha. Akcijska cijena predstavlja cijenu alata s priloženim artiklom. PDV je uključen u sve cijene
Titan d.o.o., Bogoslava Šuleka 19, 47 000 Karlovac
Tel: 047 636 311, fax: 047 636 310, mob: 098 241 231
www.titan.com.hr

Pretraži

Back to Top