MAKITA – NOVITETI, SEMINARI, PREZENTACIJE, SAJMOVI…

Gradnja Komentari isključeni za MAKITA – NOVITETI, SEMINARI, PREZENTACIJE, SAJMOVI… 24

Prelistajte aktualni magazin Makita MAG


Makita, kao globalno poznato ime u svijetu profesionalnih električnih, akumulatorskih i benzinskih alata svake godine izbacuje 70-100 novih modela na tržište. Neprestani rast i sve veći i veći zahtjevi od strane tržišta uvjetuju kontinuirani razvoj alata posljedica kojeg je stalni rast i promjena asortimana. Kako bi sve te informacije dospjele i do najvažnijeg u lancu – korisnika alata, Makita na razne načine drži korisnike „up-to-date“.
Nekoliko puta godišnje objavljujemo magazin sa novitetima kojeg je moguće pogledati na našoj web strani, na web strani našeg zastupnika te dobiti u pismenom obliku kod svakog boljeg trgovca alata.
Svake godine u suradnji sa našim zastupnikom održavamo stručne distributerske seminare na 5 lokacija širom Hrvatske kako bi se svi naši distributeri upoznali sa novitetima u asortimanu.
Sa našim „demo-busom“ u organizaciji našeg zastupnika godišnje organiziramo 150-200 prezentacija širom Hrvatske kod boljih trgovaca alata.
I na kraju, prisutni smo na svim važnijim sajmovima alata i poljoprivredne mehanizacije u Hrvatskoj. Prvi od njih, 19. Proljetni međunarodni Bjelovarski sajam održava se u Gudovcu 01. – 03. travnja. Kao i svake godine, biti ćemo prisutni sa našim demo-busom, sa kompletnim asortimanom Makite, te prezentatorima voljnim da Vam pomognu u izboru alata i radu s njim.
Više pročitajte u aktualnom magazinu Makita MAG:
http://www.titan.com.hr/assets/pdf/2016/02/makita_mag-1-2016.pdf

Titan d.o.o., Bogoslava Šuleka 19, 47 000 Karlovac

Tel: 047/ 636 311, fax: 047 636 310, mob: 098 241 231

e-mail: [email protected], www.titan.com.hr

 

Pretraži

Back to Top