"makita" – promocijska ponuda i novosti

Akcije, Dom, Gradnja, Vrt Komentari isključeni za "makita" – promocijska ponuda i novosti 11

Tvrtka “Titan” prvenstveno djeluje kao JEDINI OVLAŠTENI “makita” PRODAJNO-SERVISNI-CENTAR (PSC) alata i pribora u karlovačkoj županiji. Pogledajte promocijsku ponudu koja vrijedi do 15.11.2013. tj.do rasprodaje zaliha.


U galeriji slika pogledajte top klasu ponude: motornih pila, električnih lančanih pila, motornih puhala, bušilica, brusilica, ubodnih pila, odvijača, viskotlačnih čistača, motornih kosa, motornih škara za živicu, električnih kosilica… Za svaki kupljeni proizvod „makita“ je pripremila i prigodni poklon.
Makitino trogodišnje jamstvo
Kupovinom električnog alata donijeli ste dobru odluku. Naš električni alat ističe se svojim dugim radnim vijekom i poznat je po pouzdanosti. Zato svim električnim alatima kupljenim u Hrvatskoj produljujemo jamstvo na tri godine. Preduvjet za produljivanje jamstva je da na stranici www.makita.hr registrirate svoj električni alat unutar četiri tjedna od kupovine. Jamstveni rok teče od datuma kupnje.
Tvrtka “Titan” prvenstveno djeluje kao JEDINI OVLAŠTENI “makita” PRODAJNO-SERVISNI-CENTAR (PSC) alata i pribora u karlovačkoj županiji.
Više informacija: Titan d.o.o., Bogoslava Šuleka 19, 47 000 Karlovac
Tel: 047/ 636 311, fax: 047 636 310, mob: 098 241 231
www.titan.com.hr

"makita" – promocijska ponuda i novosti

Akcije, Dom, Gradnja, Vrt Komentari isključeni za "makita" – promocijska ponuda i novosti 0

Tvrtka “Titan” prvenstveno djeluje kao JEDINI OVLAŠTENI “makita” PRODAJNO-SERVISNI-CENTAR (PSC) alata i pribora u karlovačkoj županiji. Pogledajte promocijsku ponudu koja vrijedi do 31.07.2013. tj.do rasprodaje zaliha. Za svaki kupljeni proizvod „makita“ je pripremila i prigodni poklon.

(više…)

"makita" – promocijska ponuda i novosti

Dom, Gradnja, Vrt Komentari isključeni za "makita" – promocijska ponuda i novosti 0

Tvrtka “Titan” prvenstveno djeluje kao JEDINI OVLAŠTENI “makita” PRODAJNO-SERVISNI-CENTAR (PSC) alata i pribora u karlovačkoj županiji. Pogledajte promocijsku ponudu koja vrijedi do 15.6.2012. tj.do rasprodaje zaliha. Za svaki kupljeni proizvod „makita“ je pripremila i prigodni poklon.

(više…)

Pretraži

Back to Top