MAN je dobio nagradu za najbolji imidž, Image Award 2010.

Auto moto Komentari isključeni za MAN je dobio nagradu za najbolji imidž, Image Award 2010. 27

Njemački špediteri, distributeri i prijevoznici za vlastite potrebe izabrali su najbolje brandove na tržištu komercijalnih vozila.

MAN je top brand vlasnicima voznih parkova s jedanaest ili više kamiona nosivosti preko 3,5 tone. Od rukovoditelja voznih parkova i logističara MAN je dobio ukupno 795 imidž bodova. Najveći broj bodova u jakoj konkurenciji, donio je MAN-u nagradu Image Award 2010 i ugled top branda.
Rezultati su dobiveni anketiranjem reprezentativnog broja od 400 menadžera koje je proveo TNS Emnid institut za istraživanje tržišta, a po narudžbi munchenskog tjednika Verkehrs Rundschau.
Na dodjeli nagrada u Munchenu, 25. veljače Reinhard Pollmann, predsjednik uprave MAN Truck & Bus Deutschland GmbH, primio je trofej iz ruku Matthiasa Wissmanna, predsjednika udruge njemačkih proizvođača motornih vozila (VDA). " Ovu nagradu primamo kao dokaz povjerenja cijele transportne industrije u naše prvoklasne proizvode kao i u predanost i kompetenciju naše prodajne mreže", rekao je Pollmann. "U trenutno teškoj gospodarskoj fazi naš moto je „Dosljedna učinkovitost“. Cilj nam je da naši partneri uvijek dobiju cjelovita rješenja za povećanje profitabilnosti kroz smanjenje ukupnih operativnih troškova “.

Kako je određen redoslijed na rang listi brandova s najboljim imidžem u 2010.?

Temelj za rangiranje čini ispitivanje predodžbe o prepoznatljivosti marke vodećih proizvođača komercijalnih vozila. U tom kontekstu ispitani su njihovi proizvodi i usluge namijenjene velikim voznim parkovima. U listopadu i studenome 2009. TNS Emnid institut za istraživanje tržišta iz Bielefelda pitao je za mišljenje 400 slučajno odabranih menadžera zaduženih za nabavu te glavne direktore u špediterskim tvrtkama i industrijskim ili trgovačkim kompanijama koje imaju vlastite vozne parkove. Ispitanici su izvučeni iz baze podataka sastavljene od svih kompanija u Njemačkoj koje aktivno prevoze teret po narudžbi ili za vlastite potrebe. Glavni elementi koji su određivali redoslijed vodećih proizvođača gospodarskih vozila su, primjerice, njihov tržišni udio u Njemačkoj, nacionalna teritorijalna rasprostranjenost i prepoznatljivost branda među ljudima koji sudjeluju u odlučivanju o kupovini. Također je bodovan i udjel na ostalim tržištima, veličina ukupnog prometa i procjene stručnjaka za tehniku.

MAN-ov program: „Transport Efficiency“ (Učinkovitost prijevoza).
Obujam prometa i prijevoza na europskim cestama kontinuirano raste. Istovremeno, sve manji energetski izvori čine prijevoz sve skupljim. MAN Nutzfahrzeuge kao jedan od vodećih svjetskih proizvođača kamiona i autobusa daje glavni doprinos stalnom poboljšanju učinkovitosti u prijevozu roba i putnika. MAN nudi opsežan i cjelovit program za smanjenje ukupnih troškova poslovanja. S djelovanjem na području tehnologije, usluga, stručne procjene prometnih zahtjeva u budućnosti i potreba vozača, efikasnost transporta štiti okoliš i predstavlja dodatnu vrijednost za naše korisnike.

Pretraži

Back to Top