Mande Mande Konfuzija u Sax!-u

Glazba Komentari isključeni za Mande Mande Konfuzija u Sax!-u 14

MJESNI ODBOR sa Šolte (Sax! – 24.5.2013.)


Svaki je otok kontinent za sebe i svaki je drugačiji. Sa svojim valama, žalima, hridima, lukama, dijalektima, sprovodima, svjetionicima… i glazbom. Tako je i otočka glazba drugačija od one kopnene. I zato u petak, 24.5.2013., „Mjesni odbor“ sa Šolte dolazi u Zagreb svirati svoju drugačiju glazbu.
Bit će to njihov prvi samostalni koncert u metropoli kojim će predstaviti svoj novi, drugi po redu album koji je trenutno u proizvodnji. Bude li sve kako treba, posjetitelji Sax!-a će biti prvi koji će moći čuti i primiti u ruke njihovo novo diskografsko izdanje. Uz malo dobre volje i po specijalnoj cijeni isto će moći ponijeti doma. „Mjesni odbor“ prošle je godine odsvirao mnoštvo koncerata i ozbiljno se priprema za novu sezonu kojom misli potvrditi trenutno atraktivnu poziciju nove mlade krijeste „otočkog vala“. Jer njihov prvi singl „Mande Mande“ s prošlog albuma uvjerljivo s više od 400.000 klikova na Youtube drži prvo mjesto top liste „otočkog rocka“.
Prvi singl s novog albuma je pjesma „Konfuzija (Ispod karatila“) i njen je videospot trenutno u montaži. Gost „Mjesnog odbora“ u Sax!-u bit će zagrebački sastav „Sebastian Doe“, a ulaznice su samo 30 Kn. U pretprodaji ih možete nabaviti u Rockmarku, Dirty Old Shopu i na šanku Sax!-a.
Linkovi:
Videospot „Konfuzija (Ispod karatila)“: http://www.youtube.com/watch?v=6n7pM3mtXwk
Videospot „Mande Mande“: http://www.youtube.com/watch?v=LkO4QXT2soI
Mjesni odbor Facebook: https://hr-hr.facebook.com/pages/Mjesni-Odbor/150433808389102

Pretraži

Back to Top