Marko Tolja – "Ljubav u boji" – NOVO U PRODAJI!

Glazba Komentari isključeni za Marko Tolja – "Ljubav u boji" – NOVO U PRODAJI! 12

“Ljubav u boji” treći je studijski album Marka Tolja objavljen u izdanju Aquarius Recordsa/Maratona.
Nakon dosadašnjih uspješnih suradnji s raznim autorima, ponajviše Oljom Dešićem, riječki pjevač okrenuo se pisanju vlastitih pjesama. Tako je nastalo jedanaest novih pjesama koje čine ovaj album; Tolja u cijelosti potpisuje glazbu i tekstove na novom studijskom albumu.


Kroz glazbu i intimne tekstove Tolja se, kako i sam tvrdi, dodatno otvara publici:
"Tko presluša ove pjesme znat će puno više o meni nego iz bilo kojeg intervjua ili razgovora."
U pjesmama progovara o svemu što ga veseli, muči i rastužuje pa se osim ljubavnim temama bavi i nekim drugim pitanjima koja ga okružuju.
Aranžmanski i produkcijski "Ljubav u boji" takoder zvuči novije i drugačije od svojih prethodnika.
Zvuk se bazira na čvrstom pop bendu praćen orkestrom u prepoznatljivim aranžmanima glazbenog producenta Olje Dešića. Osim njega, kao aranžeri na albumu nalaze se još Ivan Pešut, Zvjezdan Ružić i sam Marko Tolja.
Instrumentalistička ekipa, kao i do sada, sastoji se od vrhunskih glazbenika: Branimir Gazdik (bubnjevi), Ivan Pešut (gitare), Olja Dešić (bas i klavijature), Zvjezdan Ružić (klavir), Vedran Ružić (bas, kontrabas), Antonio Geček (truba), Oliver Ereš (saksofon), Borna Šercar (udaraljke)…
Publika je do sada imala prilike čuti dvije pjesme s ovog albuma: "Lutke" te naslovnu pjesmu "Ljubav u boji" s kojom je Tolja osvojio Grand Prix prošlogodišnjeg Zagrebfesta.
Kao singl koji će porinuti album u radijske i televizijske etere odabrana je pjesma "Dal’ bi me voljela" za koju se trenutno snima spot u režiji Matka Petrića.
Popis pjesama:

1. Ljubav u boji
2. Ne dirajte mi san
3. Znaj
4. Mir u duši
5. Živi
6. Dal’ bi me voljela
7. Lutke
8. Na dnu ljubavi
9. Kad o tebi budem pričao
10. Ne brini svoju dušu
11. Pismo suncu

"Ljubav u boji" potražite u Aquarius Music Shopovima u Zagrebu (Branimir centar – Kneza Branimira 29, Varšavska 13, Maksimirska 16), na www.cedeterija.hr te drugim boljim prodajnim mjestima diljem Hrvatske.

Pretraži

Back to Top