Marko Tolja & The Latefour Quartet

Glazba Komentari isključeni za Marko Tolja & The Latefour Quartet 19

Marko Tolja nastupit će 25.05. (subota) u pratnji The Latefour Quarteta u VIP clubu u Zagrebu! Jazz standardi i svjetski pop/rock hitovi, ono je što očekuje sve koji odluče s Toljom provesti subotnju večer.


Marko Tolja najavljuje iskonsko muziciranje i improvizaciju, bez puno ušminkane produkcije. Ako ste se zaželjeli kakva njujorška jazz kluba, cabaret atmosfere, evo prilike da je i doživite u središtu Zagreba.

„Nakon što sam kroz cijelu svoju dosadašnju karijeru koketirao s jazzom, sada sam odlučio razdvojiti pop, kantautorsku karijeru i jazz. Oduvijek sam bio sklon tom glazbenom pravcu i vrijeme je da se i toj ljubavi posvetim – ovaj koncert je početak!“, kazao je Tolja.
Dakle, u subotu 25.svibnja družimo se s Toljom i Latefour Quartetom u Vip clubu u Zagrebu. Quartet čine sve redom vrsni glazbenici: Borna Šercar (bubanj), Zvjezdan Ružić (klavir), Vedran Ružić (kontrabas) i Zoran Majstorović (gitara).

Marko Tolja upravo je ovih dana objavio novi singl i videospot „Ne dirajte mi san“, s aktualnog albuma „Ljubav u boji“ (Aquarius Records).

ULAZNICE U PRODAJI OD (24.04.):
Ulaznice za koncert potražite od danas 24.04. (srijeda) u Aquarius Music Shopovima (Varšavska 13, Varšavska 11, Maksimirska 16, Branimir centar) te putem www.ulaznice.hr. Ulaznice za sjedenje u prodaji su po 99 kn, a ulaznice za stajanje po 80 kn.

Pretraži

Back to Top