Massimo rasprodao koncert za Valentinovo

Glazba Komentari isključeni za Massimo rasprodao koncert za Valentinovo 15

Massimo je rasprodao koncert za Valentinovo 14. veljače u Tvornici kulture i zakazao dodatni koncert 15. veljače!


Drugi koncert, 15. veljače održat će se u sklopu projekta "Antenaplugged" radija Antene Zagreb i upravo je sa slušateljima te zagrebačke radio postaje Massimo jutros ekskluzivno podijelio informaciju o dodatnom koncertnom datumu. Massimo je priznao voditeljici Barbari Kolar da nije očekivao da će i ove godine, nakon rasprodanih koncerata prošle godine, ponovno imati priliku dva dana zaredom pjevati Zagrepčanima.

„Što reći? Prevelika je sreća to što radimo još jedan koncert. Kada čovjek ima takvu bazu fanova koji su spremni sebi osigurati kartu za koncert, dobijem dojam da sam na dobrom putu i to mi je velika nagrada za sve ono što sam radio do sada. To su predivna saznanja kada se radi interesa moraju otvarati novi koncertni datumi, koji i mene i Aquarius Records tjeraju da razmišljamo o većim koncertnim prostorima", kazao je Massimo te najavio dodatni pomak u produkciji i scenografiji koncerta.

Posebnu pažnju posvetit će i izgledu jer tvrdi da mu odjeća predstavlja svojevrstan štit: "Ulazim u neki ritual koji meni polako daje snage da mogu doći pred ljude. Sve je to zbog toga jer je to meni važno. Nekada nisam znao što ja to značim ljudima. Sada itekako znam! Znam koliko meni neka pjesma može pomoći, koliko me može rasturiti, koliko me može podići i znam koliko ja tako nekome u tom smislu značim. Zato sve oko ovog koncerta jest apsolutno važno!"

Dodatni koncert možda je i najveća nagrada za 30 godina karijere koje Massimo slavi. Toliko je, naime, prošlo od objave prvog albuma Doriana Graya "Sjaj u tami" i tu činjenicu treba proslaviti vrhunskim koncertom.

Ulaznice po cijeni od 125 kn potražite na sljedećim prodajnim mjestima:
Aquarius Music Shop, Varšavska 13
Aquarius Music Shop, Maksimirska 16
Aquarius Music Shop, Branimir centar, kneza Branimira 29
Tvornica kulture Zagreb, Šubićeva 2/Ljudevita Posavskog 1
Arena Centar, Churchill Cigar Shop
Avenue Mall, Churchill Cigar Shop
City Centar One, Churchill Cigar Shop
Zona Tvornice (prolaz Neboder), Ilica 1a

Pretraži

Back to Top