Massimo rasprodao mali Dom sportova

Glazba Komentari isključeni za Massimo rasprodao mali Dom sportova 17

Rasprodan je koncert Massima u maloj dvorani zagrebačkog Doma sportova! Zbog velikog interesa i rasprodanog kapaciteta male dvorane 17 dana prije koncertnog datuma, organizator je odlučio koncert preseliti u veliku dvoranu Doma sportova.


Preseljenjem u veći prostor otvara se dodatni kontingent ulaznica za stajaća mjesta u parteru – već od danas (28.1.) putem www.eventim.hr i na svim prodajnim mjestima u sistemu Eventim.
Kategorije ulaznica u velikoj dvorani bit će iste kao što su bile u maloj dvorani: stajaća mjesta u parteru po cijeni od 130 kn i sjedeća mjesta na tribinama (slobodno sjedenje – nenumerirana mjesta) po cijeni od 160 kn.

"Opet me vrlo ugodno iznenadila moja publika. Nadam se da će na koncertu biti i dosta onih kojima će ovo biti prvi put da nas gledaju uživo", kazao je Massimo dodavši da se sa svojim bendom s velikim entuzijazmom priprema za zagrebački nastup, kao i koncerte u Koprivnici i Splitu.

Koncert u Domu sportova prvi je u nizu koji će Massimo održati u povodu Valentinova. Dva dana kasnije, 16. veljače nastupit će u Sportskoj dvorani Srednje škole u Koprivnici, a 22. veljače u Maloj dvorani KK Split na Gripama.

Rekorder domaćeg etera s pjesmom Suze nam stale na put (16 tjedana na prvom mjestu HR TOP 40!) za predstojeće koncerte priprema brojna iznenađenja. Konstanta ostaje vrhunski nivo muziciranja i produkcija koju Massimo sa svojim suradnicima pomno priprema za svaki koncert i publici uvijek nastoji pružiti još bolji audio-vizualni doživljaj. Svaki Massimov koncert bio je nova stepenica i cijela njegova karijera građena je korak po korak, a ljestvica je ovaj put postavljena još malo više. Već treću godinu zaredom praznik ljubavi slavimo uz hitove „Iz jednog pogleda“, „Dodirni me slučajno“, „Da mogu“ i druge. Glazba je pokrenula Vaša srca, svjedočili smo tome već nebrojeno puta, pa zato s naše strane nema veće zahvale nego upravo na Valentinovo podariti Vam još malo užitka za dušu.

Prošla je godina Massimu bila najuspješnija u karijeri. Zaokružio je tridesetu godišnjicu rada s pregršt hitova, odličnim reakcijama publike i fantastičnim koncertom u pulskoj Areni. U želji da napravi još jedan korak dalje, tradicionalni koncert za Valentinovo preseljen je iz zagrebačke Tvornice kulture u Dom Sportova, a u Splitu će nastupiti u najvećem prostoru do sada. Veće dvorane, veći produkcijski zahtjevi i visoka očekivanja publike novi su izazov pred kojim će se naći Massimo i bend u sastavu: Dalibor Pipo Matošević (gitara), Aleksandar Sale Ismailovski (klavijature), Marko Matošević (bubanj), Boris Popov (udaraljke), Robert Vrbančić (bas) i Bruno Urlić (violina, gitare). U romantično raspoloženje koncerta u Domu sportova uvest će Vas Dalibor Prochazka s pjesmama „Dan mi je“, „Volim“, „Žena za ljubav“, da spomenemo samo neke od pjesama ovog uspješnog moslavačkog kantautora.
ULAZNICE U PRODAJI ZA ZAGREBAČKI I SPLITSKI KONCERT:
Ulaznice su u prodaji on-line putem www.eventim.hr, na svim prodajnim mjestima Eventima, na www.cedeterija.com i u Aquarius Music Shopovima u Zagrebu (Varšavska 13, Maksimirska 16, Branimir centar – kneza Branimira 29). U Splitu ulaznice potražite na sljedećim prodajnim mjestima: Dancing Bear (Dioklecijanova 6), Croatia Records (Narodni trg 11), Dallas Music Shop (Narodni trg 14).

Video najava zagrebačkog i splitskog koncerta

Pretraži

Back to Top