Maya Sar 23.10. u Vip Clubu!

Glazba Komentari isključeni za Maya Sar 23.10. u Vip Clubu! 15

Kantautorica i pjevačica Maya Sar nedavno je objavila prvijenac „Krive riječi“ (Aquarius Records).


Na albumu, koji donosi 12 pjesama, ova talentirana glazbenica radila je pune četiri godine pažljivo birajući suradnike. Zajedno s njima stvorila je pop album s primjesama r’n’b-a i jazza, podcrtan njenim nježnim, ženskim rukopisom, na kojem piše i pjeva o ljubavima, onim realnim i životnim.
Maya Sar album će premijerno u Zagrebu predstaviti 23. listopada (srijeda), u Vip Clubu (Trg bana Jelačića 9) s početkom u 21 sat. Kao i na albumu, na pozornici će joj se pridružiti brojni glazbenici, njih čak 10! S albuma su se već istaknule pjesme „Korake ti znam“, s kojom je Maya Sar predstavljala Bosnu i Hercegovinu na Eurosongu, potom „Nespretno“, kao i aktualni singl „O meni nikom ne pričaj“ na kojoj gostuje jedan od najboljih regionalnih instrumentalista te dugogodišnji član Parnog valjka – Marijan Brkić Brk. Osim Brkića, na albumu gostuje i naš cijenjeni jazz pijanist Matija Dedić.
ULAZNICE:
Ulaznice su od danas u prodaji, putem sistema www.ulaznice.hr te u Aquarius Music Shopovima na adresama Varšavska 13, Maksimirska 16 i Branimir centar – kneza Branimira 29. Cijena ulaznice za stajanje iznosi 50 kn, a za sjedeće mjesto 75 kn.

Mayinu glazbu potražite na:
www.cedeterija.com
Album "Krive riječi" u prodaji je u svim glazbenim trgovinama te na: iTunesu i Amazonu, a poslušati ga možete na Deezeru.

Pretraži

Back to Top