MC PLUS Dan otvorenih vrata u Poslovnici Zagreb

Događanja, Dom, Gradnja Komentari isključeni za MC PLUS Dan otvorenih vrata u Poslovnici Zagreb 42

MC PLUS poziva Vas na Dan otvorenih vrata u petak 06.5.2016. s početkom od 10 sati u Donji Stupnik, Stupničke Šipkovine 3/1. Dođite, posjetite nas! Pored brojnih zanimljivosti iz svijeta građevine, savjeta, popusta i prezentacija, sve posjetitelje čekaju i najbolji ćevapi u gradu, piće, muzika i dobra zabava.Za glazbu je zadužen The Speen band.

Saznajte više o novitetima i trendovima u graditeljstvu te kako se određeni materijali primjenjuju, koja su najbolja rješenja za gradnju i obnovu – od temelja do krova. U kratkim i stručnim prezentacijama partnera Dana otvorenih vrata dobit ćete odgovore iz prve ruke o karakteristikama proizvoda.
Tijekom Dana otvorenih vrata dajemo i dodatnih 5% popusta na sve artikle.
Suradnja s isključivo najvećim i najkvalitetnijim svjetskim i domaćim tvrtkama garancija je uspjeha na svakom od gradilišta gdje MC Plus isporučuje robu.
Partneri Dana otvorenih vrata su renomirane tvrtke:
BAUMIT, BFS, BÜSSCHER HOFFMAN, CAPAROL, COMET, DILJ, FIBRAN SPA, GUTTA, HELIOS, INTERSTEEL, ISOVER, KERAMIKA MODUS, KIK, KNAUF, KNAUF INSULATION, KÖSTER, LACUNA, LORENČIĆ, LUMEX, MASTERPLAST, MAXIMA, NAŠICECEMENT, ORSO, PLASTFORM, RAVAGO, ROTO, SAMOBORKA, SCHIEDEL, TEGULA PROJEKT, TEXO, WEBER, WIENERBERGER, WÜRTH, YTONG
Naši stalni poslovni partneri i naši potencijalni i budući kupci i partneri – svi se druže u opuštenoj atmosferi i upoznavaju s poslovnim mogućnostima koje im stoje na raspolaganju. Dani otvorenih vrata nisu samo prilika da naše susjede bolje upoznamo s našim radom, već da se i mi bolje upoznamo sa zajednicom čiji smo dio. Pozivamo Vas da nas posjetite, educirate se o željenim temama iz područja graditeljstva, iskoristite akcijske ponude i sudjelujete u tomboli. Naša vrata su vam uvijek otvorena. “ rekao je direktor tvrtke MC Plus Nervad Mešić
Marketing i dizajn Dana otvorenih vrata: Promo21
Ukratko o MC Plus
MC Plus d.o.o. je mlada, suvremena i dinamična tvrtka koja se u vrlo kratkom vremenu razvila u ozbiljnu i priznatu tvrtku čiji je cilj odgovoriti i najzahtjevnijim potrebama kupaca putem svojeg stručnog i ljubaznog osoblja i to po najkonkurentnijim cijenama. U ponudi MC Plusa možete pronaći sve za gradnju i opremanje, a kako ne bi razmišljali na koji način odabrani materijal prebaciti tamo gdje je potreban, osigurat će vam i dostavu prikladnim vozilom .
MC Plus je svojim partnerima otvorio vrata 1. siječnja 2008. i od svog osnutka, strategija tvrtke je održati beskompromisnu kvalitetu i standard s naglaskom da svojim kupcima pružimo kvalitetne proizvode, uz minimalnu cijenu i maksimalnu uslugu.
Sjedište tvrtke je u Donjem Stupniku, Stupničke Šipkovine 3/1 gdje raspolažemo s uredskim prostorima te skladištem ukupne površine preko 20.000 m². Imamo prodajni centar u Đakovu, te prodajni centar u Rijeci, u poslovnoj zoni Žegoti.
U našem prodajnom asortimanu imamo kompletan građevni materijal za „grubu“ gradnju (građevinsko željezo, vezivni građevinski materijali, građa i oplata, elementi za zidanje, krovni pokrovi, dimnjaci, građevinski alati…) te kompletnu ponudu proizvoda suhe gradnje, fasada, termoizolacija, hidroizolacija, vijčane robe, alata, kanalizacije i odvodnje, geotekstila, boja i lakova, betonske galanterije i HTZ opreme.

MC PLUS d.o.o.
UPRAVA I PRODAJA:
HR-10255 Donji Stupnik,
Stupničke Šipkovine 3/1
tel: +385 1 6566 945
fax: +385 1 6529 990
e-mail: [email protected]

POSLOVNICA ĐAKOVO:
HR-31400 Đakovo,
Petra Preradovića 200
tel: +385 31 819 308
fax: +385 31 819 308
e-mail: [email protected]

POSLOVNICA RIJEKA:
HR-51215 Kastav,
radna zona Žegoti bb
tel: +385 51 691 715
fax: +385 51 691 716
e-mail: [email protected]

www.mc-plus.hr

Pretraži

Back to Top