Međunarodni etno jazz festival "Četiri rijeke" 28.06. – 01.07.

Događanja, Glazba, Kultura Komentari isključeni za Međunarodni etno jazz festival "Četiri rijeke" 28.06. – 01.07. 16

Doživite u Karlovcu Etno Jazz Festival “Četiri rijeke”. Svakog dana na rasporedu su i barem dva programa. Cijena ulaznice po danu je 30 kuna, a paket za sva četiri dana može se kupiti za 80 kuna.

Festival u ponedjeljak 28. lipnja otvara zanimljiv program “Dobro ugođene boce” Dalibora Mateše te nastup plesnog Studia 23, nakon čega će središnji koncert večeri održati bosansko-hercegovačka etno pjevačica Lejla Jusić s pratećim ansamblom Buzz. Koncert počinje u 21 sat, a u 23 je, kao i svakog dana na rasporedu After party na kojem će Jam Session održati Kruno Levačić, Elvis Penava i Astrid Kuljanić.

U utorak 29. lipnja središnji je gost Jazz Room Tihomira Hojsaka, a u afteru je na rasporedu Sinatra Tribute.

U srijedu, 30. lipnja, nastupa vrsni ansambl Borne Šercara Jazziana Croatica. Vrlo zanimljiv bit će i after party s nastupom Joe Kaplowitza (USA) i njegove supruge Lele. Kaplowitz je svirao s brojnim poznatim imenima američke jazz scene, a njegova supruga vrsna je pjevačica.

1. srpnja festival završava nastupom domaćih snaga. U prvom dijelu programa predstavlja se kvintet Gorana Ilića. Karlovački zaljubljenik u jazz okupio je sjajnu ekipu, u kojoj sviraju Borna Šercar, Tihomir Hojsak, Branko Sterpin i Uglješa Novaković.

Posebno zanimljiv bit će after party na kojem će se predstaviti mladi karlovački jazz bend Bel Band. Vrlo mladu glazbenu ekipu čine Mario Klarić, Stjepan Perković, Marin Murganić, Matija Kovačić i Katarina Zovak.
Organizator je i ove godine udruga Orpheus.
Festival se održava u Parku Veleučilišta ("Vojna Bašta") Trg J.J.Strossmayera 9
Pogledajte: Lejla Jusić – Što te nema http://www.youtube.com/watch?v=1tgz05CD3FA
Tihomir Hojsak Jazz Room – Sve što želiš http://www.youtube.com/watch?v=zOJJb6ze-cE

Pretraži

Back to Top