Meritas otpočinju s promocijom singla 'Perfect Love' u Bosni i Hercegovini

Glazba Komentari isključeni za Meritas otpočinju s promocijom singla 'Perfect Love' u Bosni i Hercegovini 24

Nakon uspješnog koncerta na kojem su proteklog vikenda nastupili s kolegicom Jelenom Radan u dvorani Stereo u Rijeci, grupa Meritas započinje s promocijom svojeg glazbenog izričaja i aktualnog singla ‘Perfect Love’ u susjednoj Bosni i Hercegovini.


Meri Jaman i Anita Valo već nekoliko mjeseci intenzivno rade na novim pjesmama koje će objediniti na dugoočekivanom, novom studijskom albumu grupe Meritas. Upravo je najavni i aktualni singl ‘Perfect Love’ svojevrsna himna predstojećeg albuma, a snimljena je na engleskom jeziku. Nakon što su s ‘Perfect Love’ osvojile hrvatski eter, Meritas će pjesmu zajedno s nekoliko drugih uspješnica sutra, u petak, 22.10. predstaviti u sklopu popularne televizijske emisije TV Bingo Show koja se emitira na Federalnoj televiziji, s početkom u 20 sati.
„Volimo posjetiti Sarajevo, a uz sve čari grada, ljudi i glazbene scene, drago nam je da smo pozvani u goste i evo, Sarajlijama donosimo Perfect Love!“kažu Meri i Anita, uoči putovanja u Sarajevo. Uz nastup u TV Bingo Showu i dodatnu medijsku promociju koja će uslijediti tijekom njihova boravka u Sarajevu, Meri i Anita najavljuju da tijekom nadolazećih mjeseci planiraju i koncertnu promociju grupe Meritas u Sarajevu.
Foto:Davor Ivanović
Pogledajte spot: http://www.youtube.com/watch?v=9XLyK6Dym3s&feature=related

Pretraži

Back to Top