Mobilni telefon LG Optimus 7

HI tech Komentari isključeni za Mobilni telefon LG Optimus 7 18

Blistavi um u divnom tijelu. Ako pri prvom susretu ne plane ljubav na prvi pogled, tada uglavnom nema druge prilike za partnerstvo u poslovnom ili privatnom životu.


LG-evi dizajneri predvidjeli su ovu situaciju te su, u suradnji s Microsoftom, razvili savršenog partnera za vas, lijepog izvana i pametnog iznutra – neodoljiv mobilni telefon Optimus 7 s novim operativnim sustavom Windows® Phone 7.
Ovaj je sustav temeljito redizajniran; pomno osmišljen, informativan, vizualno uzbudljiv te istovremeno elegantan, čist i neodoljiv. Uređaj organizira međusobno povezujuće funkcije i sadržaje u šest čvorišta prikazanih pomoću šarolikog sučelja Live Tiles: Ljudi, Slike, Igre, Glazba + Video, Tržište i Ured.
Najvažnije informacije – poruke, broj pristiglih e-mailova, propušteni pozivi, novosti na Facebooku – trenutno su vidljivi. Aplikacije PlayTo i ScanSearch, koje su razvijene za mobitel, LG je uključio u ovaj uređaj. Funkcija PlayTo omogućava reprodukciju video sadržaja izravno s mobitela na televizoru koji podržava DLNA uz bežičan prijenos.
ScanSearch, aplikacija proširene stvarnosti, osigurava da mogućnosti zabave, financijske informacije, savjeti o kupnji i odabiru restorana ili vremenska prognoza budu dostupne u stvarnom vremenu. Tipka za pristup Windowsima, smještena ispod 3.8-inčnog WVGA zaslona osjetljivog na dodir i razlučivosti od 480×800 piksela, vodi vas pomoću tipka "natrag" i "traži" smještenih pored sebe izravno na glavni zaslon.
Procesor od 1 GHz radi nevjerojatnom brzinom, što je dosta korisno za ljubitelje igara Xbox Live. Na 16 GB interne memorije možete pohraniti fotografije snimljene kamerom razlučivosti od 5 megapiksela i s bljeskalicom, ili video zapise u HD razlučivosti od 720p te u omjeru prikaza 16:9. Savršene panoramske fotografije možete snimiti koristeći opciju "Panorama Shot" w
Windows Phone 7
Mobilni operativni sustav Windows® Phone 7 toliko je inovativan da ga je nemoguće promatrati kao poboljšanu verziju 6.5. Microsoft je raskinuo sa sustavom izbornika prikazanih uobičajenim piktogramima. Funkcije i sadržaji organizirani su u šest čvorišta: Ljudi, Slike, Igre, Glazba + Video, Tržište i Ured. Oni su prikazani na uvodnom zaslonu na šest šarolikih "pločica".
Čvorište "Ljudi" prikazuje telefonske brojeve, adrese elektronske pošte, nove statuse i fotografije vaših prijatelja na Facebooku. "Ured" uključuje funkcije Microsoft Word® Mobile, Microsoft PowerPoint® Mobile, OneNote® Mobile te Excel® Mobile.
Sve igre preuzete s interneta, kao i vaš profil na Xbox Liveu®, organizirani su u "Igrama". "Glazba + Video" integrira funkciju Zune® music downloader (trenutno nedostupnu u Hrvatskoj) koja omogućuje preuzimanje glazbe s interneta i može se koristiti za kupnju pjesama i albuma, njihovo preslušavanje do tri puta ili dijeljenje s prijateljima. Ovdje možete gledati video zapise, čak i televizijske programe.
U "Slikama" ćete naći slike pohranjene na mobitelu, kao i one uplodane na internetu.
Više informacija: SATEL, 047 642 693, TRŽNI CENTAR – Trg J.B.Tita BB, Karlovac
Satel 2, 047 601 366, V. Mačeka 1, Korzo, 47000 Karlovac

Pretraži

Back to Top