Monitor za igre LG W236 3V

HI tech Komentari isključeni za Monitor za igre LG W236 3V 13

U pucnjavi imate malo vremena za razmišljanje – jednostavno morate potegnuti obarač što je brže moguće pa oni s lošim vremenima reakcije neće dugo opstati u igri.


LG full HD monitor za igre W2363V razvijen je upravo za ovakve „borbe na život ili smrt“. Zaslon od 23 inča i omjera slike 16:9 ima vrijeme odziva od 2 ms (GTG) i savršeno prikazuje boje bojnog polja, a snažan i oštar kontrast ne daje vašim protivnicima nikakvu šansu za skrivanje.
Čip LG Flatron f-Engine poboljšava prikaz, a posebno se ističe u borbenim uvjetima. Kut gledanja monitora iznosi izvanrednih 170/160 stupnjeva, što vam omogućuje pregled borbe sa strane, iz zaklona koji ste našli iza naslonjača. Tijekom igre aktivni izvor svjetla ispod zaslona naglašava intenzivnu svjetlost i zvučne efekte (sudar, pucanje itd.) bljeskovima različitog intenziteta. U tom smislu ovo je jedini uređaj s ovakvom funkcijom na tržištu monitora.
Ovaj će monitor znatno povećati vaše šanse za preživljavanje i preporučamo da ga nabavite što prije. Full HD razlučivost (1920x1080p) idealna je i za gledanje filmova – nakon igre opustite se uz dobar akcijski film.
Sudionici natjecanja u popularnim računalnim igrama (primjerice, Call of Duty 4, World of Warcraft ili Starcraft 2) također su mogli doživjeti izvanredne značajke ovog monitora. LG je bio sponzor trodnevnog natjecanja održanog u Budimpešti, na kojem je sudjelovalo 80 ekipa sastavljenih od pet članova. U finalu su dvije najbolje ekipe odmjerile snage na LG monitorima za igre W2363V, a pobjednici su ih ponijeli kući kao nagradu.
Više informacija: SATEL, 047 642 693, TRŽNI CENTAR – Trg J.B.Tita BB, Karlovac

Pretraži

Back to Top