Moto-trade akcije

Akcije, Auto moto Komentari isključeni za Moto-trade akcije 29

Za sve ljubitelje motora i motociklizma Moto-trade je pripremio primamljive jesenske akcije. U tijeku su: akcija 20% na motociklističku opremu i kacige marke Suomy i IXS te akcija do 15% na YAMAHA motocikle i skutere.


Novost u ponudi su KYMCO skuteri.
O Kymcu
Kymco je osnovan u veljači 1963. godine i jedan je od najvećih svjetskih proizvođača skutera i motorkotača.
Godišnja proizvodnja premašuje 500.000 jedinica, a Kymco vozila su svoje mjesto našla širom svijeta, vozeći na svim kontinentima. Kymco je uistinu globalna kompanija. Brojka od preko 3.000 zaposlenih radnika pokazuje koliko je KYMCO ozbiljan u proizvodnji na najvišem kvalitativnom stupnju.
– U Europi je prisutan od 1992. godine, postupno osvajajući sva važnija tržišta, postizavši izvrsne rezultate, u nekim zemljama čak i kao najprodavanija marka skutera.
– Kymco je u Austriji nekoliko godina zaredom bio broj jedan među svim proizvođačima …
– U Italiji, najvećem europskom tržištu je godinu završio na 5. mjestu.
– Kymco je dobitnik mnogih međunarodnih nagrada za dizajn i kvalitetu proizvoda, a mnogi renomirani europski proizvođači u svoje skutere ugraduju upravo napredne i pouzdane Kymco pogonske strojeve.
– Kymco zadovoljava najstrože standarde kvalitete i proizvodnje, a među ostalima, nositelj je ISO 13485, ISO 9000, ISO 9001 certifikata, kao i japanskog JIPM i TPM certifikata za vrhunsku kvalitetu proizvoda. Ukupan broj proizvedenih vozila premašio je 7.000.000.
Više informacija: Moto-trade d.o.o
U našoj trgovini možete pogledati i isprobati najnovije modele opreme i odjeće, dobiti savjet i pomoć pri odabiru i kupnji. Također na skladištu imamo raspoloživu većinu najčešće potrebnih rezervnih dijelova za marke motocikala i skutera iz našeg asortimana.
Moto-trade d.o.o., K. Branimira 95, Karlovac, 047 654 588, 047 601 174 , www.moto-trade.hr

Pretraži

Back to Top