Mozart – čarolija slatkih okusa

Hrana Komentari isključeni za Mozart – čarolija slatkih okusa 69

Tvrtka VULJANIĆ d.o.o. osnovana je 1994.godine i bavi se proizvodnjom kruha, peciva, sladoleda i tjestenine.

Tvrtka VULJANIĆ d.o.o. osnovana je 1994.godine i bavi se proizvodnjom kruha, peciva, sladoleda i tjestenine. U ovim recesijskim vremenima iz tvrtke Vuljanić dolaze dobre vijesti kako o novitetima vezanim uz slastičarnicu Mozart tako i o velikoj investiciji i izgradnji suvremenog pekarskog centra na preko 800 kvadrata u poslovnoj zoni Logorište. Ugodni sugovornik za ovaj broj Promo izloga bio je direktor tvrtke gospodin Vladimir Vuković.

V.V.: Nakon nekoliko godina uspješnog rada, slastičarnica Mozart postala je nezaobilazna adresa Karlovčana, ali i svih posjetitelja našeg grada. Stoga smo odlučili vratiti joj stari sjaj i krenuti sa kompletnom ponudom, prepoznatljivih i slasnih tradicionalno spravljenih kolača od uvijek svježih i kvalitetnih namirnica kao i sladoleda te bogatom paletom sladolednih kupova koji će zadovoljiti najveće sladokusce.
Svakako ćemo u tu ponudu pridodati i palačinke, želja nam je napraviti i presjek ponude naših domaćih kolača od panakote pa sve do pečenih štrukli. U ljetnim mjesecima ponovo bi vratili koktele, a sam način spravljanja bio bi pravi doživljaj i zabava za posjetitelje.
U Mozartu se ništa ne prepušta slučaju tako da će sve biti reprezentativno od same pojave konobara, pa do sitnog inventara, pribora za jelo, načina serviranja koji će svakako podići nivo naše usluge. Mozart će biti slastičarnica tijekom cijele godine i kafić bez pušenja.
Makar je krizna godina, nadamo se da ćemo zajedno sa našim partnerima to sve i izvesti. Isto želimo unijeti i svježinu na trgu koji je zadnjih godina malo oronuo, tako da ćemo u suradnji sa gradskom tvrtkom Zelenilo osmisliti novi vizualni identitet prostora gdje se nalazi naša terasa. U lipnju pripremamo kompletno uređenje zgrade, krovište, pročelje, a za jesen bi osmislili kompletan novi interijer.

PI: Recite nam nešto više o investiciji tvrtke i preseljenju proizvodnje u poslovnu zonu Logorište?

V.V.: To je veliki iskorak za našu tvrtku, prije 2 godine smo pokrenuli taj značajan projekt, u međuvremenu smo kupili zemlju, napravili idejno rješenje i krenuli u proces dobivanja svih potrebnih dozvola. U ovoj godini bi trebali završiti izgradnju suvremene pekare na preko 800 kvadrata. Pred sebe smo uvijek postavljali visoke standarde kvalitete i asortimana što su naši kupci i prepoznali tako da je zadovoljstvo kupaca ono na što se može računati. Uspijeli smo opstati i razvijati se na ovom turbulentnom tržištu. Trenutno zapošljavamo 60 ljudi, a sa novom investicijom i promjenama u slastičarnici Mozart otvorit ćemo još 20-ak novih radnih mjesta. Naša tvrtka ima 10 vlastitih prodajnih mjesta i kombi linije. Sa preseljenjem na novu lokaciju, povećat će se kapaciteti proizvodnje i mogućnosti razvoja novih proizvoda tako da do kraja godine planiramo uvesti i sve za vjenčanja i svadbeni program, kao i proširenje ponude na kekse i tjestenine.
U planu je kako u slastičarstvu tako i u pekarstvu “bio program” od potpuno prirodnih sastojaka te dijetetski proizvodi.

PI: Planirate neka osvježenja i u Sandwich baru koji se nalazi uz samu slastičarnicu Mozart?
V.V.: U prvom redu, trebali bi proširiti prostor sa čime bi otvorili zalogajnicu u kojoj će se spremati hrana nekoliko brzih jela, kombinacija piletine, plodova mora, malo azijske hrane, razne salate, uglavnom nešto novo, a ponudu ćemo stalno nadopunjavati.
I na kraju posjetite nas u Mozartu, jer od početka travnja nudimo za vas mnoštvo već poznatih, ali i novih slatkih zalogaja.

Pretraži

Back to Top