MTECH – jednostavno i uz puno veselja

Dom, Gradnja, Vrt Komentari isključeni za MTECH – jednostavno i uz puno veselja 43

Robna marka MTECH okuplja proizvode neophodne pri gradnji, obnovi ili preuređenju. Namjenjena je svima onima koji uživaju u vlastitom stvaralaštvu. Proizvode krasi moderan dizajn, a u izradi su korišteni iskušani materijali i novi tehnološki procesi obrade.


Robna marka MTECH uključuje najbolje proizvode usporedive s brandovima ostalih poznatih proizvođača, a sadrži sljedeće kategorije:

Alat, radionica, gradnja
• Ručni alat • Vijci • Radni pribor • Ljestve i oprema za radionicu • Osnovni građevinski materijal i drvo • Hidroizolacije • Kemija

Vrt i okolica
• Vrtni alat • Vrtni strojevi • Poljoprivreda i voćarstvo • Uređenje okolice

Dostupna kvaliteta i inovativnost

Merkurova robna marka MTECH u svom bogatom asortimanu nudi sve za opremanje domaće radionice, ali uz puno veselja za proizvodima ove robne marke posežu i u avio, auto i brodskoj industriji. Ručni alat MTECH naime ispunjava očekivanja kako domaćeg majstora, tako i najzahtjevnijeg profesionalca.

Ključna nit vodilja prilikom razvoja ručnih alata je njihova upotrebna učinkovitost. Zato pored visokokvalitetnih materijala, patentiranih tehničkih rješenja i njihovih stalnih poboljšanja, punu pozornost posvećujemo i vrhunskom dizajnu koji je već u osnovi, glede na finsku tradiciju, iznimno upotrebljiv i naravno cjenovno dostupan.

Budućnost je QuattroGrip®

Kada izabirete ručni alat s kojim ćete biti dorasli svakoj zadaći koju donosi svakodnevni život budite posebno pozorni na MTECH-ov QuattroGrip®. Patentirano rješenje omogućuje upotrebu jednog ključa na milimetarskim i na colnim dimenzijama, a odlikuje ga i bolji prihvat čime se rubovi vijaka i matica manje oštećuju.

Širina izbora

Dio obavezne opreme sigurno su izvijači, garniture nasadnih ključeva s račnom, različita kliješta, škare, pile, noževi, viličasto-okasti ključevi, boreri, vijci… Vi koji se odlučite upustiiti u ličilačke radove, ne zaboravite na kistove, valjke, lopatice, strugala za boju…

“Finski, korisniku iznimno ugodan dizajn, osnovni je vodič prilikom osmišljavanja naših alata”
Pentti Kokko, direktor Mikco Industries

Premium plus linija alata

Odlikuje ih najviša kvaliteta izrade od krom vanadijum čelika i precizna završna obrada. Odgovaraju najvišim zahtjevima profesionalnih korisnika ručnih alata, a zbog povoljne cijene nepogrešiv su izbor svake kućne radionice. Pojedinačne dijelove alata pažljivo smo odabrali i ponudili ih u različitim garniturama gledajući zahtjevnost uporabe.

Posebno ističemo liniju s Quattro Grip sistemom. Ovaj sistem rezultat je najnovijeg razvoja izrade nasadnih i okastih ključeva, a moguće ih je upotrijebiti za metrične, colske, torx-in XZN-vijke. Mjere su vrlo precizno izrađene, tako da minimalno štete vijcima i maticama. S jednim nasadnim ključem moguće je odvijati četiri različita sistema matica i vijaka. Isto vrijedi i za okaste ključeve. Alati Quattro Grip su prisutni u različitim garniturama alata.

Svi kovčezi iz ponuđene linije se po kvaliteti, dizajnu i funkcionalnosti uvrštavaju u najviši razred, a možemo tvrditi da su naši kovčezi među najboljima na svjetskom tržištu.
Spone su vrlo robusne i imaju čelični štift, a zatvarači također imaju spone sa čeličnim štiftom. Zbog najboljih materijala i robusne konstrukcije kovčezi su vrlo dugotrajni i u gruboj uporabi.

Umetak u donjem i gornjem dijelu kovčega je vrlo robustan i postojan, a zahvaljujući precizno izrađenim utorima koji čvrsto drže svaki komad alata, alat ne ispada iz gornje polovice kovčega. Gornja polovica ima rub koji se usadi u utor donje polovice kovčega pa je sadržaj zaštićen od kiše i vode. Veliki kovčezi opremljeni su cilindričnim lokotom, a ručka kovčega je ergonomski oblikovana, tako da se težina kovčega jednakomjerno raspoređuje na prste i dlan.

Premium linija alata

Nasadni ključevi dostižu zahtjeve DIN, a odlikuju se tankim, ali iznimno tvrdim stjenkama, zato ih se lako može koristiti na mjestu s vrlo malo prostora.

Zbog inovativnog RCS oblika moment se učinkovitije prenosi na stjenke vijaka i matica, rubovi glave vijaka i matica se na taj način ne troše i ne oštećuju. Ključevi RCS-DRIVE® imaju nazubljenje na donjem dijelu prihvata, koji omogućuje brži rad (npr. odvrtanje opuštenog vijka rukom). Veličina ključa je pregledno označena. Isporučujemo ih u standardnoj i dugoj izvedbi te izvedbi za svjećice. Nudimo 6-kutne i 12-kutne ključeve od 4 mm do 50 mm te od 3/16Ωdo 2”.

Račna s ručicom je iznimno robusna i predstavlja odličan spoj glave račne i zatika. Alat je izveden iz vrlo kvalitetnog CrVa čelika.

Produžeci i ključevi za svjećice imaju šesterokutnu glavu koja omogućuje okretanje prstima za brzo odvijanje ili uporabu viličastog ključa za okretanje nasadnog ključa sa strane. Produžeci imaju kuglicu, koja daje bolji prihvat.

Zagreb: MERKUR, Slavonska avenija 106, tel.: 01 / 205 1111
Čakovec: MERKUR, Ulica Globetka 2, tel.: 040 / 37 39 33
Pula: MERKUR, Ulica Valica 3, tel.: 052 / 39 01 00
Zadar: MERKUR, Jadranska cesta 82, tel.: 023 / 29 03 33
Šibenik: MERKUR, Velimira Škorpika 23, Dalmare – donja etaža, tel.: 022 / 31 23 33
Izvor: PROMO Gradnja B2B časopis

Pretraži

Back to Top