Multikulti – multimedijalni hard disk player XF2

HI tech Komentari isključeni za Multikulti – multimedijalni hard disk player XF2 8

Multimedijalni player LG XF2 reproducira film u rezoluciji Full HD 1080p i prikazuje popis pohranjenih datoteka na zaslonu, poredanih po veličini, datumu ili formatu.

Postoji trenutak u kojem odjednom postane uistinu nemoguće snaći se u mnoštvu video sadržaja, fotografija i glazbe pohranjenih na različitim digitalnim uređajima te pronaći određenu datoteku koju želimo gledati, slušati ili dijeliti. Prije nego zavlada kaos u multimedijalnoj kolekciji, pohranite sve na isto mjesto, što je lako pomoću LG-evog multimedijalnog playera XF2.
Među brojnim formatima koje podržava, treba istaknuti MKV, jedan od najpopularnijih video formata. Idealan za gledanje pohranjenih filmova i fotografija, najjednostavnije ga je smjestiti nedaleko televizora, a zahvaljujući dizajnu nalik na morsku školjku, predstavljat će ukras u svakoj prostoriji. Diskretno i učinkovito hlađenje uređaja omogućuju ventilatori na dnu i otvori za hlađenje smješteni sa strane kućišta dimenzija 153x94x25.3 mm.
Multimedijalni player LG XF2 reproducira film u rezoluciji Full HD 1080p i prikazuje popis pohranjenih datoteka na zaslonu, poredanih po veličini, datumu ili formatu. Jednostavnu navigaciju omogućuje sofisticirani daljinski upravljač i inteligentno korisničko sučelje, kao i elegantne dodirne tipke smještene na vrhu uređaja. Pretraživati fotografije može se i putem sličica (thumbnails), a željenu fotografiju moguće je zumirati i rotirati. Reprodukcija video sadržaja može se ubrzati ili usporiti, dok je 5.1-kanalnu DTS kvalitetu zvuka moguće transformirati u 2-kanalni stereo. Uređaj podržava HDMI 1.3.
Više informacija: SATEL, 047 642 693, TRŽNI CENTAR – Trg J.B.Tita BB, Karlovac

Pretraži

Back to Top