Nagradnjača: osvoji ulaznice za promociju albuma

Glazba, Nagradne igre Komentari isključeni za Nagradnjača: osvoji ulaznice za promociju albuma 13

Dijelimo 3×2 ulaznice za promociju CD albuma „Life is tear“ zagrebačkog blues kvarteta “Puzzle Blues Band” koja će se održati 31.01.2014. u popularnom Vintage Industrial Baru u Zagrebu.


Zagrebački blues kvartet “Puzzle Blues Band” – sastavljen od vrhunskih i iskusnih muzičara: Slobodan Furtinger (Crne ptice, Mladi lavovi, Stop, Played Back…); Zoran Haraminčić (Patrola, The Animatori, Played Back, BE HA VE…); Zoran Viceban (Baksuz band, Noćna smjena, Izazov, Patrola, Zvijezde, Getto, Top Four, Lost Sheep Band, Davorin i Bogovići, Take the Numbers, Retro Guru, Great Spirit…) i Robert Jurčec (Legija, Hard Time, Drugi način, Rockheads,Vulkan…) – će u petak, 31. siječnja u zagrebačkom Vintage Industrial Baru održati promociju svog dugoočekivanog live albuma "Life is a Tear" (Spona, 2013.). Na pozornici će im se pridružiti prijatelji koji su sudjelovali na snimanju albuma i posebni gosti Davor Bunčić (BE HA VE) i Adonis Dokuzović (Retro guru). Tom će prilikom sastav Puzzle Blues Band primiti i posebnu nagradu "Fender Mega Muzika Award 2014" za izniman doprinos rock i blues glazbi.
“Puzzle Blues Band”osnovali su 1999. godine Slobodan Furtinger, Zoran Haraminčić-Hara, Srećko Fadiga i Amir Dubravić. Od tada neprekidno sviraju u brojnim zagrebačkim i hrvatskim klubovima izvodeći glazbu temeljenu na bluesu. Tako je i album "Life is a Tear" nastao na brojnim koncertima (Purgeraj, Sax!, Hard Place, BBF, Route 66, KIC Gospić, Soba…) u periodu od 2004. do 2011. godine. Album je najbolji presjek njihovog dosadašnjeg djelovanja, donosi 16 znanih blues rock obrada snimljenjih uživo te jedan originalni studijski rad benda, naslovnu pjesmu "Life is a Tear" Slobodana Furtingera. Od nastanka benda u njemu su još svirali i Davor Trošelj i nažalost preminuli Davor Senčar. Kao predgrupa nastupit će hard rock cover sastav Great Spirit.
Nagradnjača: Dijelimo 3×2 ulaznice a sve što trebate napraviti je biti što brži i poslati email s naslovom „Puzzle Blues Band“ na adresu [email protected]
Nemojte zaboraviti upisati sljedeće podatke – ime i prezime te adresu stanovanja.

Pretraži

Back to Top