Najbolji automobili 2010.

Auto moto Komentari isključeni za Najbolji automobili 2010. 17

Škoda Octavia je s 25,4 posto glasova u kategoriji srednja klasa / uvozni automobili po prvi put završila na pobjedničkom postolju.

Octavia je omiljena među čitateljima časopisa auto motor und sport, te je ostvarila u odnosu na prethodnu znatno bolji rezultat.
Međutim, i drugi predstavnici Škodine palete modela uvjerili su kritične ocjenjivače. Drugo mjesto zauzeli su Škoda Roomster, Škoda Superb i Škoda Fabia. Roomsteru je nedostajalo samo 0,3 postotka da zauzme prvo mjesto u kategoriji van vozila. S 13,6 posto osvojenih glasova Roomster se je morao zadovoljiti drugim mjestom.
Superb je osvojio četvrtinu svih glasova u kategoriji viša srednja klasa / uvozni automobili. Fabia je u kategoriji kompaktna vozila / uvozni automobili osvojila 12,6 posto glasova.
Čitatelji časopisa auto, motor und sport ocijenili su da i Škoda Yeti zaslužuje nagradu. 8,7 posto glasova u kategoriji terenska vozila / uvozni automobili otpalo je na Yeti, čime je zauzeo 3. mjesto u klasi s izrazito jakom konkurencijom.
Ovaj automobilski časopis već po 34. put dodjeljuje svoje prestižne nagrade. U ovoj godini je oko 98.000 čitatelja glasovalo za svoje favorite u deset kategorija ukupnog vrednovanja te u vrednovanju uvoznih automobila.
Više informacija: ETT d.o.o.
Mala Švarča 155, Karlovac, Tel.fax: 047 609-333
www.ett.hr

Pretraži

Back to Top