Najprodavaniji album prošlog tjedna!

Glazba Nema komentara na Najprodavaniji album prošlog tjedna! 9

Najprodavaniji album prošloga tjedna je onaj Tonyja Cetinskog „Opet si pobijedila“. Opravdao je tako titulu najočekivanijeg albuma godine i potvrdio to službenim rezultatima prodaje koje svakog tjedna prikuplja i objavljuje HDU.


U nepuna tri dana, otkako se novi Tonyjev album pojavio na prodajnim mjestima*, publika je jasno dala do znanja da je Tony kralj hrvatskog popa.
Novi album, u izdanju Aquarius Recordsa, Tony je najavio s tri singla: „Opet si pobijedila“, „Zbogom odlazim“ i „Kriv“, a predvidjeti koja će sljedeća pjesma postati Tonyjev hit singl nije jednostavno; hoće li to biti „Hodam“, „Jednom u životu“, „Ti si znala“, „Skriveno mjesto“, „Zar malo to je“ ili sve one zajedno? Zato, konačan sud o tome koliko je hitova na novom albumu, ostavljamo Vama – Tonyjevoj publici.

Hvala svima koji volite i podržavate Tonyjevu glazbu!

Ukoliko još niste nabavili svoj primjerak albuma „Opet si pobijedila“, možete to učiniti u Aquarius Music Shopovima (Varšavska 13, Branimir centar i Maksimirska 16, Zagreb), na prodajnim mjestima Tiska, Slobodne Dalmacije, u Tisak media centrima ili on-line na www.cedeterija.hr!
Aktualnu top listu prodaje možete pogledati na: http://www.hdu-toplista.com/

Leave a comment

Pretraži

Back to Top