Najprodavaniji album prošlog tjedna!

Glazba Komentari isključeni za Najprodavaniji album prošlog tjedna! 13

Najprodavaniji album prošloga tjedna je onaj Tonyja Cetinskog „Opet si pobijedila“. Opravdao je tako titulu najočekivanijeg albuma godine i potvrdio to službenim rezultatima prodaje koje svakog tjedna prikuplja i objavljuje HDU.


U nepuna tri dana, otkako se novi Tonyjev album pojavio na prodajnim mjestima*, publika je jasno dala do znanja da je Tony kralj hrvatskog popa.
Novi album, u izdanju Aquarius Recordsa, Tony je najavio s tri singla: „Opet si pobijedila“, „Zbogom odlazim“ i „Kriv“, a predvidjeti koja će sljedeća pjesma postati Tonyjev hit singl nije jednostavno; hoće li to biti „Hodam“, „Jednom u životu“, „Ti si znala“, „Skriveno mjesto“, „Zar malo to je“ ili sve one zajedno? Zato, konačan sud o tome koliko je hitova na novom albumu, ostavljamo Vama – Tonyjevoj publici.

Hvala svima koji volite i podržavate Tonyjevu glazbu!

Ukoliko još niste nabavili svoj primjerak albuma „Opet si pobijedila“, možete to učiniti u Aquarius Music Shopovima (Varšavska 13, Branimir centar i Maksimirska 16, Zagreb), na prodajnim mjestima Tiska, Slobodne Dalmacije, u Tisak media centrima ili on-line na www.cedeterija.hr!
Aktualnu top listu prodaje možete pogledati na: http://www.hdu-toplista.com/

Pretraži

Back to Top