Najveći svjetski hit od sada i u Hrvatskoj!

Događanja Komentari isključeni za Najveći svjetski hit od sada i u Hrvatskoj! 11

Najmračniji zakuci pakla čekaju one koji ostaju neutralni u vremenima moralne krize.
Svi oni koji su nestrpljivo čekali nova uzbuđenja iz pera Dana Browna, napokon mogu odahnuti. V.B.Z. vam ponosno predstavlja najprodavaniju knjigu godine – Inferno – četvrti roman u seriji uspješnica o glasovitom simbologu Robertu Langdonu.


Nakon velikih svjetskih jezika kao što su njemački, portugalski, francuski, talijanski i španjolski, novi roman Dana Browna objavljen je i na hrvatskom. VBZ je prestigao sve izdavače iz regije i od utorka 9. srpnja Inferno se može kupiti u svim knjižarama te na kioscima Tiska.
Svjetski hit nadahnut je Danteovim Paklom, remek-djelom svjetske književnosti uz pomoć kojeg harvardski profesor Robert Langdon pokušava dešifrirati niz kodova i simbola zakopanih u nekim od najslavnijih umjetničkih djela – slikama, kipovima, građevinama – Firence, Venecije i Istanbula. Dan Brown i u ovom romanu ostaje vjeran intrigantnim i kontroverznim temama: Da Vincijev kod pokušao je osvijetliti prošlost drugačiju od one koju smo mislili da poznajemo, a Inferno nam pokazuje koliko je krhka svaka vizija naše budućnosti. Inferno je Brownov dosad najsnažniji i najizazovniji roman, napet triler koji će vas zarobiti već svojim prvim stranicama.
VBZ

Pretraži

Back to Top