Naklada Ljevak na ovogodišnjem Interliberu

Kultura Komentari isključeni za Naklada Ljevak na ovogodišnjem Interliberu 7

Posjetite Interliber na ZV od 10. do 14. studenog. Naklada Ljevak na ovogodišnjem Interliberu predstavlja preko 10-tak novih naslova, među kojima smo posebno istaknuli sljedeće autore i knjige.


Od domaćih autora dvije nove knjige Miljenka Jergovića, roman Psi na jezeru i knjigu eseja o umjetnosti Pamti li svijet Oscara Schmidta. Također, predstavljamo novu knjigu slikara i umjetnika Dimitrija Popovića Blud i svetost, o fatalnoj bilbijskoj ženi Mariji Magdaleni, neiscrpnom vrelu inspiracije mnogih književnih, filmskih i umjetničkih ostvarenja, te knjigu eseja o gradu, gradskom životu i ostalim fenomenima urbanog nomadizma, profesora Krešimira Nemeca pod nazivom Čitanje grada.
Od stranih izdanja posebno ističemo svjetski bestseler Vrijeme anđela Anne Rice, autorice knjige Intervju s vampirom, novu knjigu Ayaan Hirsi Ali Nomatkinja, koja je svojevrsni nastavak njezine memoarske proze Nevjernica, te predivne tople priče jednog od trenutno najistaknutijih američkih pripovjedača Tobiasa Wolffa objedinjene u zbirci Naša priča počinje.
Pozivamo vas i na druženje uz čašu hladnog piva na promociji prve pivske kuharice autora Željka Šatovića i Danila Dučaka, MALA PIVSKA KUHARICA, koja će se održati na našem štandu u 5. paviljonu u četvrtak 11. studenoga u 18 sati.

Pretraži

Back to Top