Naklada Ljevak na ovogodišnjem Interliberu

Kultura Komentari isključeni za Naklada Ljevak na ovogodišnjem Interliberu 15

Posjetite Interliber na ZV od 10. do 14. studenog. Naklada Ljevak na ovogodišnjem Interliberu predstavlja preko 10-tak novih naslova, među kojima smo posebno istaknuli sljedeće autore i knjige.


Od domaćih autora dvije nove knjige Miljenka Jergovića, roman Psi na jezeru i knjigu eseja o umjetnosti Pamti li svijet Oscara Schmidta. Također, predstavljamo novu knjigu slikara i umjetnika Dimitrija Popovića Blud i svetost, o fatalnoj bilbijskoj ženi Mariji Magdaleni, neiscrpnom vrelu inspiracije mnogih književnih, filmskih i umjetničkih ostvarenja, te knjigu eseja o gradu, gradskom životu i ostalim fenomenima urbanog nomadizma, profesora Krešimira Nemeca pod nazivom Čitanje grada.
Od stranih izdanja posebno ističemo svjetski bestseler Vrijeme anđela Anne Rice, autorice knjige Intervju s vampirom, novu knjigu Ayaan Hirsi Ali Nomatkinja, koja je svojevrsni nastavak njezine memoarske proze Nevjernica, te predivne tople priče jednog od trenutno najistaknutijih američkih pripovjedača Tobiasa Wolffa objedinjene u zbirci Naša priča počinje.
Pozivamo vas i na druženje uz čašu hladnog piva na promociji prve pivske kuharice autora Željka Šatovića i Danila Dučaka, MALA PIVSKA KUHARICA, koja će se održati na našem štandu u 5. paviljonu u četvrtak 11. studenoga u 18 sati.

Pretraži

Back to Top