NARANY predstavlja singl 'You' kao najavu novog albuma

Glazba Komentari isključeni za NARANY predstavlja singl 'You' kao najavu novog albuma 15

Narany se kao vodeće ime hrvatske elektronske scene predstavlja prvim singlom ‘You’ s novog albuma snimljenog na Karibima u studiju Torstena Stenzela (www.myspace.com/torstenstenzel) svjetski uglednog producenta.


Izlazak albuma se očekuje iduće godine (u Engleskoj će ga objaviti Cubit Records). Na Karibima je snimljen i video spot za pjesmu ‘You’ za koju su stihove napisali Asheni te sama Narany.
Ovoga je ljeta popularna klupska pjevačica, sa Stereloversima žarila i palila s pjesmom ‘Don’t Let Go’, koja je objavljena na nekoliko svjetskih kompilacija. ..
Podsjećamo, Narany je gotovo jedina predstavnica hrvatske elektronske scene čiji je prvi album objavljen diljem svijeta, a njen singl ‘Love In Your Eyes’ dogurao je i do vrhova MTV DANCE CHARTA, poharao radio i play chartove u vise zemalja slično kao i prvi veliki hit ‘Nothing In This World’. Prošle godine grčka glazbena postaja ‘Europa Music Force’ izabrala ju je za najbolji ženski trance vokal.
Narany je u suradnji s njemačkim superstarom DJ Tomcraftom obradila i legendarni klupski hit "Greece 2000" Three Drivers Of The A Vinyl, sada pod imenom ‘Perpetual Blue’ još jedan veliki adut u sve uspješnoj inozemnoj karijeri. Zajedno s Tomcraftom planira i veliku europsku turneju i spot za zajednički uradak koji će snimiti u siječnju iduće godine.
Uskoro Narany ide snimati nove materijale kod Torstena na Antigeu i opet ulazi u studio zbog suradnje sa turskim rock bandom Deja-Vu i sa švicarskim glazbenicima s kojima je već surađivala na pjesmi ‘Don’t let go’. Gitarist grupe Baris Orhan ujedno je njen turski menager koji joj upravo dogovara novu turneju.
www.myspace.com/naranymusic
www.facebook.com/narany
Pogledajte spot: Narany – Love in Your Eyes http://www.youtube.com/watch?v=0t7CvuQZgRw&feature=related

Pretraži

Back to Top