NARANY predstavlja singl 'You' kao najavu novog albuma

Glazba Komentari isključeni za NARANY predstavlja singl 'You' kao najavu novog albuma 7

Narany se kao vodeće ime hrvatske elektronske scene predstavlja prvim singlom ‘You’ s novog albuma snimljenog na Karibima u studiju Torstena Stenzela (www.myspace.com/torstenstenzel) svjetski uglednog producenta.


Izlazak albuma se očekuje iduće godine (u Engleskoj će ga objaviti Cubit Records). Na Karibima je snimljen i video spot za pjesmu ‘You’ za koju su stihove napisali Asheni te sama Narany.
Ovoga je ljeta popularna klupska pjevačica, sa Stereloversima žarila i palila s pjesmom ‘Don’t Let Go’, koja je objavljena na nekoliko svjetskih kompilacija. ..
Podsjećamo, Narany je gotovo jedina predstavnica hrvatske elektronske scene čiji je prvi album objavljen diljem svijeta, a njen singl ‘Love In Your Eyes’ dogurao je i do vrhova MTV DANCE CHARTA, poharao radio i play chartove u vise zemalja slično kao i prvi veliki hit ‘Nothing In This World’. Prošle godine grčka glazbena postaja ‘Europa Music Force’ izabrala ju je za najbolji ženski trance vokal.
Narany je u suradnji s njemačkim superstarom DJ Tomcraftom obradila i legendarni klupski hit "Greece 2000" Three Drivers Of The A Vinyl, sada pod imenom ‘Perpetual Blue’ još jedan veliki adut u sve uspješnoj inozemnoj karijeri. Zajedno s Tomcraftom planira i veliku europsku turneju i spot za zajednički uradak koji će snimiti u siječnju iduće godine.
Uskoro Narany ide snimati nove materijale kod Torstena na Antigeu i opet ulazi u studio zbog suradnje sa turskim rock bandom Deja-Vu i sa švicarskim glazbenicima s kojima je već surađivala na pjesmi ‘Don’t let go’. Gitarist grupe Baris Orhan ujedno je njen turski menager koji joj upravo dogovara novu turneju.
www.myspace.com/naranymusic
www.facebook.com/narany
Pogledajte spot: Narany – Love in Your Eyes http://www.youtube.com/watch?v=0t7CvuQZgRw&feature=related

Pretraži

Back to Top