Naših prvih 100!

Akcije, Auto moto, Djeca, Događanja, Dom, Glazba, Gradnja, HI tech, Hobby, Hrana, Kultura, Moda i ljepota, Sport, Vrt, Zdrav život Komentari isključeni za Naših prvih 100! 7

U distribuciji je jubilarni, 100.-ti broj Promo izloga tiskan na visokokvalitetnom papiru i povećanoj nakladi.Od prvog broja koji je izišao u prosincu 2000. godine pa sve do ovog jubilarnog 100.-tog broja proteklo je vrijeme ispunjeno s puno rada i truda kako bi Promo izlog postao i ostao vodeći i najveći oglasnik u Karlovačkoj županiji.

Mudrost življenja najviše se ogleda u trenutku kada čovjek može vjerovati sebi i svojim načelima, željama i idejama. S takvim receptom i upornošću ostvaruju se ciljevi i uspjesi, koji su, u stvari, najvjernija slika nas samih. Tako smo i mi stigli do 100.-tog broja. Od ideje do realizacije, od broja do broja, ovdje smo zajedno.
Kompletna naklada našeg oglasnika je besplatna i distribuira se u poštanske sandučiće stambenih zgrada i privatnih kuća i poštom na adrese poslovnih subjekata.
Zahvala vama, poštovani čitatelji, što ste kroz sve ove brojeve bili s nama i svim našim vjernim poslovnim partnerima koji su nam svih ovih godina ukazivali povjerenje i usprkos gospodarskoj situaciji koja nas okružuje podržali i ovo slavljeničko 100.-to izdanje.
Nadamo se da ćemo i u sljedećim brojevima opravdati vaše povjerenje…
Vaš PROMO 21

Naših prvih 100!

Akcije, Auto moto, Djeca, Dom, Gradnja, HI tech, Hrana, Kultura, Moda i ljepota, Sport Komentari isključeni za Naših prvih 100! 0

U pripremi je 100 izdanje Promo izloga. Promo izlog je već 13 godina najuspješniji vodič kroz najpovoljniju kupovinu u Karlovačkoj županiji.

(više…)

Pretraži

Back to Top