Nebomanija može početi

Događanja, Glazba Komentari isključeni za Nebomanija može početi 10

Nina Badrić 17.11. u KC “Dražen Petrović”! Izuzetno nam je drago najaviti da je počela prodaja ulaznica za najočekivaniji koncert sezone. Nina Badrić, glazbenica bez premca na hrvatskoj sceni, objavila je datum velikog zagrebačkog koncerta.


Koncert će se održati u subotu, 17.11. u Košarkaškom centru „Dražen Petrović“ (popularnoj Ciboni), s početkom u 20 sati. Drugi je to koncert s turneje „NeBo“, kojim
Nina predstavlja svoj aktualni album, a ujedno ovo je i koncert kojim će Hit FM radio proslaviti 20 godina emitiranja na istim frekvencijama: 93,6 i 104,5 Mhz. U želji da u ovo recesijsko vrijeme financije ne budu prevelika prepreka onima istančanog glazbenog ukusa organizatori su odlučili da sva djeca visine do 150 cm ili do 11 godina imaju besplatan ulaz u dvoranu, ukoliko su u pratnji odrasle osobe.
Još jedna važna informacija! Samo danas i sutra, na izričitu Nininu želju, organizirana je prodaja ulaznica za Ninine najbrže fanove po povlaštenoj cijeni od 80 kn. Prodajna mjesta koja su uključena u ovu posebnu akciju su Aquarius Music Shopovi u Zagrebu na sljedećim lokacijama: Varšavska 13, Maksimirska 16 i Branimir centar – kneza Branimira 29 te preko web shopa www.cedeterija.hr.

Od četvrtka, 25.10. cijena ulaznica bit će 99 kuna, a prodajna mreža će, uz spomenute lokacije, sadržavati i sva Eventimova prodajna mjesta.

Vidimo se u Ciboni 17.11.!

Pretraži

Back to Top