Nikad povoljnije!!! Super akcija u Limko Vedax-u

Akcije, Gradnja Komentari isključeni za Nikad povoljnije!!! Super akcija u Limko Vedax-u 11

Zamijenite stari azbestni krov novim Gerard krovom.


Limko Vedax vam predstavlja novi model pokrova GERARD: BIBER DIJAMANT. Osnovna razlika između Dijamanta i svih ostalih oblika je u dimenziji. Dijamant je 10% veći (širi). Povećanje veličine ploče znači 10% uštedu na materijalu, trudu i letvanju.
Novi proizvod GERARD DIJAMANT
PROMOTIVNA CIJENA
Gerard Dijamant 123 kn/m²
Akcija Salonit – 16 kn/m²
Proljetna akcija LIMKO VEDAX -8 kn/m²
NOVA CIJENA 99,00 kn/m²**

Prednost male težine
Krovne ploče 6 – 7 su puta lakše (6,9 kg/m2) od prosječnih ploča od opeke ili betona. Takozvane "lagane vlaknenocementne ploče" čak su tri puta teže od ploča Gerard. Budući da manja težina na krovu znači i manji pritisak na konstrukciju, to u brojnim slučajevima omogućuje znatnu uštedu jer nisu potrebne skupe snažne konstrukcije
Primjena
Krovne ploče GERARD imaju višestruku primjenu. Pokrov se može upotrebljavati od nagiba 12º do okomitih mansardi. Posebno je zanimljiva izvedba GERARD ploča kao ventilirana fasada. Velika je prednost GERARD ploča kod sanacije postojećih objekata koji su pokriveni materijalima tipa SALONIT ploče ili ŠINDRA TEGOLA jer nije potrebno mijenjati krovnu konstrukciju.
Široka paleta boja, oblika i dodatnih elemenata omogućava izvođenje najzahtjevnijih i najmaštovitijih objekata.
Vatra
Budući da su izrađene od lima, krovne su ploče Gerard vatrostalne i otporne na leteću vatru. Zahvaljujući jedinstvenome vodoravnom prekrivnom sustavu učvršćivanja ploča ne dižu se i ne savijaju, i stoga žeravke ne mogu prodrijeti u unutrašnjost krovne konstrukcije.
Vjetar

Zahvaljujući jedinstvenome vodoravnom prekrivnom sustavu učvršćivanja krovne ploče Gerard mogu izdržati orkanske vjetrove brzine i nad 200 km/h.
Led / snijeg

Krov Gerard odlično podnosi snijeg i led jer ne upija vodu i s lakoćom nosi velike količine snijega. Ciklusi zamrzavanja i odmrzavanja ne mogu ga oštetiti, odignuti ili rasklimati upravo zbog vodoravna prekrivnog sistema učvršćivanja ploča.
Tuča
Neovisni poredbeni pokusi svjedoče da se većina krovnih ploča znatno ošteti već zbog tuče manjih dimenzija, dok ploče Gerard ostaju gotovo neoštećene do veličine zrna čak do 90 mm.
Otpornost na atmosferske utjecaje

Krovne ploče Gerard ne cijepe se, lome, pucaju savijaju, iskrivljuju niti upijaju vodu. Kamene čestice štite od jakog sunca, buke od kiše i odrona snijega.
Zaštita od potresa

Krovne ploče jačaju strukturnu snagu krova, što nije uobičajeno kod drugih krovnih materijala koji se oslanjaju isključivo na snagu konstrukcije na koju su namješteni. Veoma mala težina jamči sigurnost i smanjuje opasnost od rušenja krova.
** Izračun se bazira na pretpostavljenoj težin ploča 1 m² = 16 kg, a točna kilaža se utvrđuje prilikom vaganja od strane ovlaštene tvrtke za deponiranje azbestnog otpada
** Akcija traje do 30.06.2013. i akcijska cijena pokrova vrijedi ukoliko krovopokrivačke radove izvodi tvrtka Limko – Vedax

LIMKO VEDAX
Za sve informacije posjetite nas na adresi Mirka Bogovića 7, Karlovac ili nas nazovite na tel: 047/ 648 444, 091/ 648 44 44
Fax: 047/ 648 920
e-mail: [email protected]

Nikad povoljnije!!! Super akcija u Limko Vedax-u

Dom, Gradnja Komentari isključeni za Nikad povoljnije!!! Super akcija u Limko Vedax-u 0

Zamijenite stari azbestni krov novim Gerard krovom. Gerard je najnovije dostignuće tvornice AHI Roofing i jedan od najsuvremenijih sustava krovnih ploča na svijetu.

(više…)

Nikad povoljnije!!! Super akcija u Limko Vedax-u

Akcije, Dom, Gradnja Komentari isključeni za Nikad povoljnije!!! Super akcija u Limko Vedax-u 0

Zamijenite stari azbestni krov novim Gerard krovom. Gerard je najnovije dostignuće tvornice AHI Roofing i jedan od najsuvremenijih sustava krovnih ploča na svijetu.

(više…)

Pretraži

Back to Top