NK „Karlovac“ bez bodova iz Varaždina

Sport Komentari isključeni za NK „Karlovac“ bez bodova iz Varaždina 8

Zbog ozljeda treneru Igoru Pamiću nedostajali su protiv „Varaždina“ prvi golman Sunara, pa smo prvi put na golu vidjeli novopridošlog Lovrića, zatim Jerneić i Lajtman, dok je tri žuta kartona odrađivao Špišić.


U prvom dijelu izdvojili smo kontru u 7. minuti koju je šutom s dvadesetak metara završio Tičinović, a Krklec je loptu izbio u korner. Početkom 31. minute s lijeve strane je odlično ubacio Pilipović, a Kovačević je ostao prekratak, mogla je to biti opasna situacija ispred gola „Varaždina“. Opet je Pilipović ubacio četiri minute kasnije, a Batarelov udarac blokirao je Kvesić.
U 55. minuti prvi udarac u nastavku prema domaćem golu, pucao je s tridesetak metara Barić, ali je lopta otišla iznad gola. Domaćin je poveo u 67. minuti. Slobodan udarac s tridesetak metara sjajno je izveo domaći kapetan Brezovec, a lopta je od vratnice odsjela u mreži Karlovčana. Do kraja utakmice Pamić je pokušao rezultat u pozitivu vratiti uvođenjem napadački orijentiranih igrača Novinića, Štefančića i Šipića. U 85. minuti u vrha 16 metara pucao je upravo Šipić, ali za malo kraj gola. Pokušavao je „Karlovac“ izjednačiti, ali je na semaforu nažalost ostalo 1:0. U završnim trenucima pucao je Juroš, ali je i njegov udarac završio kraj gola.
Sastav „Karlovca“: Lovrić – Barić, Karabatić, Juroš, Pilipović – Paracki, Husić (82. Šipić), Batarelo – Tičinović, Ottochian (71. Novinić), Kovačević (76. Štefančić).
Zbog reprezentativnih obveza slijedi dvotjedna stanka u prvenstvu, „plavo-bijeli“ će iduću utakmicu igrati u subotu 4. rujna protiv „Hrvatskog dragovoljca“ na stadionu kraj Korane.
Izvor: NK KARLOVAC

Pretraži

Back to Top