Noć kazališta u Zorin domu

Događanja, Kultura Nema komentara na Noć kazališta u Zorin domu 1

U subotu, 16.11. u cijeloj Hrvatskoj pa i velikom dijelu Europe, a tako i u Zorin domu, obilježit će se 5. jubilarna europska NOĆ KAZALIŠTA.


Projekt NOĆ KAZALIŠTA jednodnevna je manifestacija koja je kod nas započela na nacionalnom nivou 2009.g., a pokretač i koordinator ove manifestacije je Dječje kazalište Dubrava.
2010. g. NOĆ KAZALIŠTA postaje europska noć jer se Hrvatskoj po prvi puta priključuju Slovačka, BiH i Crna Gora.
2011. u NOĆI KAZALIŠTA sudjeluje 7 država, a u 2012. bilo je 8 sudionica.
Ove se godine očekuje da će u Hrvatskoj sudjelovati 36 gradova i 76 institucija te 9 europskih zemalja (Austrija, Belgija, BIH, Bugarska, Češka, Hrvatska, Slovačka, Slovenija, Srbija).
Zorin dom se u ovu manifestaciju uključio 2010.g., a ove godine program će početi već u 11 sati ujutro sa predstavom "TRI PRAŠČIĆA I ZLOČESTI VUK", autorica stihova i koreografije je Martina Maričić, a izvođači su članovi BALETNOG I BREAK DANCE STUDIJA.
U 18 sati na programu je predstava "I u šumi toga ima", režija i tekst Sanja Hrnjak, izvode članovi Dramskog studija.
U 21 sat na programu je lutkarski varijete "JOŠ SI ZELEN", izvođači Giulio i Peđa.
A iza toga, pripremili smo program iznenađenja koji će trajati dugo u noć. Ulaz za sve programe je besplatan, ali je prethodno potrebno na blagajni ZD podignuti ulaznice jer je broj mjesta ograničen.

Leave a comment

NOĆ KAZALIŠTA u Zorin domu

Kultura Nema komentara na NOĆ KAZALIŠTA u Zorin domu 0

Projekt NOĆ KAZALIŠTA (European theatre night) jednodnevna je manifestacija posvećena scenskim i izvedbenim umjetnostima. GK Zorin dom organizira za 19.11. predstave:

(više…)


Fatal error: Cannot redeclare kopa_comments_callback() (previously declared in /home/promoizl/public_html/wp-content/themes/newsmix/comments.php:37) in /home/promoizl/public_html/wp-content/themes/newsmix/comments.php on line 74