Nogomet na SONY BRAVIAMA

HI tech Komentari isključeni za Nogomet na SONY BRAVIAMA 14

Intuitivno sučelje novog kanala na Bravia televizoru s mogućnošću pristupa Internetu.

Sony obavještava vlasnike novijih televizora Bravia i tvrtkinih Blu-ray playera s mogućnošću pristupa Internetu o skorašnjoj dostupnosti posebnih sadržaja. Tvrtka namjerava putem usluge Bravia Internet Platform krajem ovog mjeseca streamingom početi puštati sadržaje vezane za povijest Svjetskog nogometnog prvenstva.
Vlasnici adekvatnih uređaja moći će direktno s televizora pristupiti posebnom Internet kanalu koji će nuditi najvažnije trenutke prethodnih natjecanja, 14 službenih filmova iz razdoblja od 1930. do 2002. godine, razne priče, legende i povijesne činjenice o natjecanju, najvažnije akcije, informacije o igračima i slične sadržaje. Program Sony putem navedene usluge distribuira u suradnji s FIFA-om kao zagrijavanje za nadolazeće natjecanje u Južnoafričkoj Republici.
Ovaj sportski Bravia Internet Video program kreće krajem svibnja u Europi, prvo na engleskom jeziku dok bi se uskoro trebale pojaviti i sinkronizirane inačice na francuskom, njemačkom, talijanskom i španjolskom. Program će u početku biti dostupan u Austriji, Belgiji, Bugarskoj, Češkoj, Danskoj, Finskoj, Francuskoj, Njemačkoj, Mađarskoj, Italiji, Nizozemskoj, Norveškoj, Poljskoj, Rumunjskoj, Rusiji, Slovačkoj, Španjolskoj, Švedskoj, Švicarskoj i Velikoj Britaniji.
Tvrtka nešto kasnije najavljuje mogućnost gledanja programa i u ostalim europskim zemljama, no ne precizira o kojima je riječ.
Više informacija: SATEL, 047 642 693, TRŽNI CENTAR – Trg J.B.Tita BB, Karlovac, www.svijet-medija.hr

Pretraži

Back to Top