Nogometaši "Karlovca" u subotu dočekuju "Šibenik"

Sport Komentari isključeni za Nogometaši "Karlovca" u subotu dočekuju "Šibenik" 19

Nogometaši „Karlovca“ u 28. kolu Prve hrvatske nogometne „T-com“ lige u subotu će u Karlovcu ugostiti ekipu „Šibenika“. Susret se igra od 18 sati na stadionu „Branko Čavlović- Čavlek”.

Do kraja ovogodišnjeg prvenstva ostala su još tri kola. Nakon „Šibenika“ u Karlovcu gostuje „Istra“ 8. svibnja, dok 13.svibnja “Karlovac“ u posljednjem kolu gostuje u Zagrebu kod „Dinama“.
Objektivno „Karlovac“ ima velike izglede da se plasira u europska nogometna natjecanja. Subotnji susret sa Šibenčanima u slučaju pobijede NK „Karlovca“ korak je do nogometne Europe.
A sad za Europu!
NK Karlovac poziva sve navijače na svojim internet stranicama da podrže svoj voljeni klub u dvije vrlo važne utakmice protiv Šibenika (01.05.) i Istre (08.05.) kako bi pomogli u tako važnim bodovima koji im trebaju za Europu.
Podsjećamo Vas da ako pobjednik kupa bude na tablici drugi ili treći u tom slučaju i četvrti u prvenstvu ide u UEFA Europa League.
Da još dodamo kako se pobjednik kupa u UEFA Europa League uključuje tek u 3 pretkolu,3 ili 4 plasirana ekipa se uključuje u 1 pretkolu, dok 2 ili 3 plasirana ekipa se uključuje u 2 pretkolu.
Znači, kao i prošle sezone u UEFA Europa League imamo 3 ekipe, s tim da se prvak također uključuje u UEFA Europa League, ako ispadne u UEFA Champions League (ne smije jedino ispasti u 1 susretu)!

Pretraži

Back to Top