Nogometaši NK Karlovca razbili Inter

Sport Komentari isključeni za Nogometaši NK Karlovca razbili Inter 16

Pogocima Špišića, Husića i Kovačevića ostvarili su pobjedu 3:0 protiv „Intera“ i sjajno započeli svoju drugu prvoligašku sezonu.


Veličanstvena pobjeda nogmetaša „Karlovca“ protiv Intera iz Zaprešića.
Nakon završene utakmice „Karlovca“ i „Intera“ iz Zaprešića konferenciju za novinare su održali pomoćni trener gostiju Damir Mužek i trener Karlovčana Igor Pamić.
Damir Mužek, pomoćni trener „Intera“: -Što reći, osim čestitati „Karlovcu“ koji je zasluženo pobijedio. Od prve minute se vidjelo da su agresivniji, skoro do 90. minute su tako igrali. Posljedica toga je bio prvi pogodak, kada je njihov igrač išao do kraja i došao do lopte prije našeg. Nakon prvog pogotka smo se malo raspali. „Karlovac“ je kasnije samo kaznio još dvije naše pogreške i zasluženo pobijedio, izjavio je pomoćni trener „Intera“.
Igor Pamić, trener „Karlovca“: – Prvo kolo je uvijek najteže. Dugo smo se pripremali, snimali smo protivnika. Meni je zaista dobrodošla snimka zadnje utakmice „Intera“, gdje sam vidio dobre strane, ali i slabosti protivnika. Mi smo definitivno bili bolji u igri. Dečki su taktički odigrali na visokoj razini. Po igri smo zaslužili ovu pobjedu. Crveni karton je bio regularan, nakon toga odmah i drugi pogodak kada su se njihovi igrači razmaknuli u živom zidu. Mogli smo zabiti pet golova, nisam zadovoljan krvoločnošću svojih igrača u završnici dvoboja, rekao je Pamić.
Sljedeću utakmicu koja se igra 31.7. "NK Karlovac" gostuje u Zadru.

Pretraži

Back to Top