Nova kazališna sezona u Zorin domu

Događanja, Kultura Komentari isključeni za Nova kazališna sezona u Zorin domu 13

Dođite u subotu, 27. rujna u 20 sati, pogledati novu predstavu Gradskog kazališta Zorin Dom – „ČEKAONICA d.o.o.“. Ovom predstavom započinje nova kazališnu sezona 2014/2015. Cijena ulaznice – 30 kn.


‘Trojica na ljuljački’ u hrvatskom prijevodu Borisa B. Hrovata, odnosno u originalu ‘Tre’sulaltalena’, djelo je Luigija Lunarija objavljeno 1989. godine, uslijedili su prijevodi na nekoliko desetaka svjetskih jezika, a potom je navedeni dramski tekst poharao svjetske kazališne prostore i ostvario izniman uspjeh.
Što se može dogoditi na jedan najobičniji dan, kada trojica, svaki iz svojeg dijela grada krenu obaviti različite poslove i njihovi putovi se spoje na najobičnijem mjestu? Potencijalno najneobičnije situacije.
Situacije u kojima sudjeluju profesor koji je upravo dovršio svoj krimić, kapetan koji dolazi na poslovni dogovor i poduzetnik koji ima sastanak sa stanovitom ‘damom’. No, naizgled svakodnevica ovaj put ne ostaje samo na tome…uskoro će se suočiti sa događajima koji su od životne važnosti. Doslovno.
Režija: Ivana Peroš
Scenografija i izbor kostima: Igor Dobranić
Glazba: Nikola Vranić
Producentica: Sanja Tomljenović
Oblikovanje svjetla: Robert Pavlić
Oblikovanje tona: Bojan Blažević
Inspicijent: Rastka Kosovac Belavić
Izrada scenografije: Davor Trupac, Milan Pavić
Garderobijerka: Anđela Fajt
Glume:
Direktor – Ivan Ćaćić
Kapetan – Peđa Gvozdić
Profesor – Vanja Gvozdić
Čistač – Giulio Settimo
Radno vrijeme blagajne: Radnim danom (osim ponedjeljka) od 10 do 12 sati, a srijedom i popodne od 18 do 20 sati i sat vremena prije početka programa.
Rezervacije: 047/614-952, 614-951
Više informacija: Gradsko kazalište "Zorin Dom" Karlovac – www.zorin-dom.hr

Pretraži

Back to Top