Nova Macadamia professional linija

Moda i ljepota Komentari isključeni za Nova Macadamia professional linija 35

Jedna smo od odabranih ljekarni u kojima možete sresti nove Macadamia Professional linije!

Proizvodi iz linije Macadamia Professional primjenjuju snagu ulja za sve teksture kose te pružaju kvalitetnu njegu poput one u salonu. Pomažu u transformiranju kose ispunjavajući jedinstvene potrebe za održavanjem hidratacije bilo da se radi o nježnoj i tankoj ili vrlo kovrčavoj kosi. Za to je zaslužan jedinstveni pro oil kompleks, mješavina njegujućeg ulja makadamije i argana koja se ističe bogatsvom 3, 5, 7 i 9 omega masnim kiselinama. Mješavina ne čine kosu teškom, a istovremeno je dubinski hrani i obnavlja iznutra. Sve linije čuvaju postojanost boje, nisu testirane na životinjama, ne sadrže sulfate, gluten i parabene što ih čini odličnim izborom i za najosjetljivije.
Macadamia Professional Weightless Moisture
Weightless Moisture proizvodi za hidrataciju, ne čine kosu teškom i osmišljeni su za nježnu, finu i tanku kosu koja treba punoću i volumen. Osim ulja makadamije i argana, sadrže i ulja avokada i oraha koji su prikladni za najosjetljive vlasište. Sastojci upijaju UVA/UVB zračenja i time pomažu u očuvanju zdravlja boje i same kose.
Macadamia Professional Nourishing Moisture
Proizvodi osmišljeni u skladu s jedinstvenim potrebama kose srednje do neukrotive teksture. Kolekcija Nourishing Moisture namijenjena je normalnoj do suhoj kosi kojoj nedostaje hidratacije. Posjeduje bogatu formulu koja uz ekskluzivni pro oil kompleks ulja makadamije i argana sadrži i ulja avokada i lješnjaka zaslužnih za duboku hidrataciju kose i vlasišta, te zaštitu od starenja kose. Formula pruža snagu kosi i obnavlja oštećenja.
Macadamia Professional Ultra Rich Moisture
Ultra Rich Moisture linija je osmišljena u skladu s jedinstvenim potrebama za hidratacijom kose koja je svojom teksturom neukrotiva do izrazito kovrčava. Ova linija namjenjena je upravo gustoj, kovrčavoj, pretjerano tretiranoj i vrlo suhoj kosi koju treba ukrotiti, obnoviti i spriječiti efekt naelektriziranosti. U ekskluzivni pro oil kompleks ulja dodano je ulje mongonga koje je bogato linolnom kiselinom. Kombinacija intenzivno obnavlja kosu i vlasište, iznimno hidratizira, čini kosu mekanijom na dodir, štiti boju od UVA/UVB zračenja i pomaže istaknuti prirodnu kovrčavost i teksturu kose. Uz dodatak aminokiseline svile i vitamina pospješuje se čvrstoća vlasi i elastičnost.
Uz ponudu šampona, regeneratora, maski i ulja, ova linija nudi i paletu proizvoda za oblikovanje kose koji i u ovom slučaju poštuju teksturu kose. Svaki proizvod ima različitu snagu oblikovanja od razine 1 do razine 4. Svi proizvodi pružaju jedinstveni stupanj učvršćivanja i specifični učinak oblikovanja.
PHARMA&BIO
Vladimira Nazora 4, Karlovac,
Tel.: 047 649 921
Radno vrijeme: 8-20, subota: 8-14
Pharma&Bio Facebook

Pretraži

Back to Top