Novi broj Promo Izloga

Akcije, Auto moto, Djeca, Događanja, Dom, Gradnja, HI tech, Hobby, Hrana Komentari isključeni za Novi broj Promo Izloga 158

U ovom tjednu iz tiska je izašlo 113. izdanje Promo Izloga, vodećeg i najvećeg oglasnika u Karlovačkoj županiji.

Kompletna naklada našeg oglasnika je besplatna i distribuira se u poštanske sandučiće stambenih zgrada i privatnih kuća i poštom na adrese poslovnih subjekata.

Zahvala vama, poštovani čitatelji, što ste kroz sve ove brojeve bili s nama i svim našim vjernim poslovnim partnerima koji su nam svih ovih godina ukazivali povjerenje.

Ova je godina uistinu značajna za nas jer ulazimo u 18 godinu uspješnog poslovanja a naši vlastiti projekti Promo Izlog i Promo Gradnja i kvalitetna suradnja s renomiranim tvrtkama  dokazuju našu profesionalnost i ozbiljnost pri obavljanju marketinškog posla i jamče odličan partnerski odnos. 

U ovoj godini, otvorili smo i uspješno završili naš projekt „Centar za dizajn Promo21“, smješten u poslovnoj zoni Logorište, koji je obuhvaćao izgradnju i opremanje modernog objekta za razvoj dizajna, te edukaciju postojećih i potencijalnih kupaca i vlastitog osoblja. Radi se o jednom od prvih primjera niskoenergetske poslovne gradnje u Karlovačkoj županiji.

113. izdanje Promo Izloga možete prelistati on-line na naslovnici našeg portala Promoizlog.net.

Vaš PROMO 21

Pretraži

Back to Top