Novi Dacia Sandero Stepway

Auto moto Komentari isključeni za Novi Dacia Sandero Stepway 21

Novi Dacia Sandero Stepway potvrđuje se kao suvremena limuzina, odsad još privlačnijeg pustolovnog dizajna. Ako tražite vozilo snažne osobnosti, zavest će vas novi uglađeni izgled unutrašnjosti i vanjskih linija. S novim prednjim krajem i posebnim karoserijskim adutima – prednja letvica, maglenke i prednji odbojnik u dvije nijanse, proširen prostor za kotače, naplatci od 16’’, uzdužni krovni nosači u dvije nijanse, kao i serijska metalik boja, novi Sandero Stepway ističe se skladnim stilom koji još više naglašava pustolovni duh.


Novi Sandero Stepway zadržao je sve svoje terenske kvalitete velikim razmakom od tla, pragovima vrata i zaštitnim letvicama.

Robustan i pouzdan, novi Sandero Stepway izrađen je tako da odolijeva najzahtjevnijim cestovnim i klimatskim uvjetima. Idealan je kako biste napokon napustili utabane puteve!
Nova suvremena unutrašnjost
Kako bi odgovorio na vaše zahtjeve, novi Dacia Sandero Stepway nudi vam dvije izvedbe:
Ambiance, koja objedinjuje sve kvalitete pustolova, a istovremeno ostaje dostupna, opremljena je presvlakama s posebnim uzorkom i protkane sivim nitima koje joj daju dinamičniji stil.
Prestige ima svu naprednu i inovativnu opremu raspoloživu u Dacijinoj ponudi, poput multimedijskog sustava MEDIA NAV ugrađenog u središnji dio instrumentne ploče, graničnik i regulator brzine, pomoć pri parkiranju unatrag…
Svestranost i udobnost
Kompaktan, prostoran i udoban
Prilagodljiv i velikodušan, novi Sandero Stepway nudi vam prtljažnik obujma od 320 litara i dijeljivu stražnju klupu u omjeru 1/3-2/3 koja omogućuje povećanje prtljažnog prostora prema vašim potrebama.
Unutrašnjost vozila nudi još više pretinaca, posebno uz središnji pretinac za odlaganje stvari; u pretince na prednjim vratima stane bocu od 1,5 l.
Motori s izvrsnim mogućnostima
Novi Sandero Stepway opremljen je snažnim motorima TCe 90 i dCi 90.
Novi Sandero Stepway diči se posve novim TCe 90, novim simbolom mehaničke vrsnosti grupacije Renault. Taj nadareni mališan objedinjuje užitak i zadovoljstvo u vožnji uz ograničenu potrošnju goriva i emisiju CO2 (125 g/km*), a time i manje troškove.

Dizelska inačica dCi 90 ponosi se oznakom Dacia eco², jamstvom male potrošnje i emisije CO2 : 4,0 l/100 km* (odnosno 105 g/km CO2*) pri mješovitoj vožnji.
Njegov svijet
Novi Sandero Stepway primjenjuje Dacijina tehnička rješenja dokazane učinkovitosti i pouzdanosti pa nudi jamstvo od 3 godine ili 100 000 km (ovisno o tome koji je uvjet prvi zadovoljen) i povoljne troškove korištenja.
Više informacija: ZAK d.o.o., Zagrebačka 15 C, Karlovac, tel: 047 651 409 www.zak.hr

Pretraži

Back to Top