Novi Dacia Sandero

Auto moto Komentari isključeni za Novi Dacia Sandero 23

Prostrana i kompaktna kombi-limuzina s pet sjedala. Novi Dacijini modeli, kao i njihovi prethodnici, nude odnos cijene, unutrašnjosti i usluga kakav se ne može pronaći nigdje u Europi. Otkrijte novi Dacia Sandero. Već od 66.700 kn.


Unutrašnjost i obujam prtljažnog prostora dostojni su visoke klase. Uvijek raskošne, dimenzije unutrašnjosti i vanjskih linija pripadaju visokoj klasi. Na stražnjim sjedalima, širina u laktovima od 1436 mm omogućuje da se udobno smjeste tri odrasle osobe ili postave tri dječje sjedalice, dvije uz pomoć sustava ISOFIX.
Obujam prtljažnika i dalje je nenadmašan, uzimajući u obzir cijenu i kompaktnost vozila. Praktičnost i modularnost uvijek su dostupni zahvaljujući preklopivoj stražnjoj klupi u omjeru 1/3 – 2/3.

Unutrašnjost je poboljšana s još pretinaca, ponajprije dodatnim središnjim pretincem za sitne predmete; pretinci u prednjim vratima mogu primiti bocu do 1,5 l, a pretinci za stvari ugrađeni su i u stražnja vrata..
Robusnost i pouzdanost
Dacia je pouzdana marka koja savršeno zadovoljava vaša očekivanja.
Vozila Dacia, poput Renaultovih, ispitana su u najekstremnijim uvjetima. Uz klasične testove u tvornici, na ispitnim uređajima, grupacija Renault izlaže svoja nova vozila najvećim kušnjama u stvarnim uvjetima kako bi provjerila njihovu izdržljivost! Dacijina su vozila otpočetka osmišljena za međunarodnu prodaju, osobito na rastućim tržištima, prema zahtjevnim specifikacijama s obzirom na raznolikost cesta zemljama prodaje.
Vanjski izgled
Vanjski izgled uz više karaktera. Novim stilskim identitetom Dacia priziva dojam kvalitete i snage.
Na skladnom prednjem kraju ističe se Dacijin znak, lijepo uklopljen u prednju masku. Dizajn širokih svjetala, kao i prednja maska čine prednji dio mnogo izražajnijim.
Iz profila, omjer karoserije i ostakljenih površina naglašava dojam robusnosti, istaknut i jasnom bočnom linijom, izraženijim blatobranima i uvučenim bokovima na svakom novom modelu.
Nova i moderna unutrašnjost
Novi Dacia Sandero ima novu tamnosivu ili dvobojnu instrumentnu ploču u koju su ugrađeni pregledni i suvremeni instrumenti, brojčanici kromiranih rubova i nadasve funkcionalne komande najnovije generacije.
Ovisno o razini opreme, kromom su izvedeni rubovi ventilacijski otvora, logotip na upravljaču i ukras na ručici mjenjača. Središnji dio istaknut je ukrasnom pločom u boji, usklađenom s komandnim ručicama i ukrasnom pločicom na upravljaču (ovisno o opremi).
Estetika unutrašnjosti podignuta je pomnim izborom materijala i točnom ugradnjom.
Više informacija: ZAK d.o.o., Zagrebačka 15 C, Karlovac, tel: 047 651 409 www.zak.hr

Pretraži

Back to Top