Novi Renault Clio Grandtour

Auto moto Komentari isključeni za Novi Renault Clio Grandtour 36

Novi Renault Clio nadahnut je konceptnim automobilom DeZir, u listopadu 2010. predstavljenim na Svjetskom automobilskom salonu, od kojega je naslijedio stil i osjećaje koje pobuđuje. Njegove napete obline podsjećaju na dinamičnost konceptnog vozila.


Novi Renault Clio Grandtour, zamišljen kao skulptura, objekt je čežnje s gotovo ljudskom senzualnosti. Na njemu nema napadnih i oštrih uglova, samo lijepo zaobljene linije, koje pobuđuju želju da mu se približite i pogladite ga. Senzualne obline, dojmljiv prednji dio i sportski oblikovan stražnji kraj.
Multimedijski sustav za sve

Kad je riječ o inovacijama, novi Renault Clio Grandtour može se pohvaliti dvama novim ugrađenim multimedijskim sustavima: MEDIA NAV i Renault R-Link*.

Svi radiouređaji na obnovljenom vozilu Renault Clio opremljeni su Bluetooth® vezom, USB priključkom i bananskom utičnicom za telefoniranje slobodnih ruku i slušanje glazbe s pomoću funkcije audio-streaminga.
Tablet računalo Renault R-Link* omogućuje jednostavan pristup inovativnim i praktičnim funkcijama: navigacijskom sustavu TomTom® LIVE**, multimediji, telefoniji, informacijama o vozilu i katalogu aplikacija koje se mogu učitati s internetske trgovine R-Link Store. Sustav Renault R-Link* primjer je neraskidive veze automobilskog i digitalnog svijeta. Veza s fokusom Renault R-Link.
Užitak u vožnji i štednja goriva
Novi Renault Clio Grandtour osmišljen je za uživanje u vožnji. Svojim izborom inovativnih motora te dinamičnom i učinkovitom šasijom obnovljeni Renault Clio je živahan, agilan i precizan automobil koji je ugodno voziti. Širok izbor motora zadovoljit će sve potrebe kupaca i omogućuje nadzor nad potrošnjom goriva i emisijom CO2. Novi Renault Clio na tom se području ubraja među najbolje u svojoj kategoriji.

Kako bi to postigao, novi Renault Clio Grandtour raspolaže uvelike obnovljenom paletom benzinskih i dizelskih motora.
DRIVING ECO2, ekološka vožnja po Renaultu
Novi Renault Clio Grandtour nudi cjelovit skup rješenja koja vozaču pomažu smanjiti potrošnju goriva i emisiju CO2: DRIVING ECO2 = EKOlogija + EKOnomija.

Dvostruki cilj: pomagati vam u naporima za smanjenje potrošnje goriva i emisije stakleničkih plinova, među njima i CO2.

Smanjite potrošnju goriva uporabom zabavne funkcije učenja ekološke vožnje "Driving ECO²". Proučite izračun potrošnje svojih vožnji i tomu prilagođenih osobnih savjeta.
Praktičnost u svakidašnjem životu
Novi Renault Clio Grandtour i dalje ima "sve što i veliki". Mnogo se pozornosti posvećuje detaljima koji uljepšavaju boravak putnika u njemu. Kao što je uobičajeno u Renaultu, automobil se od drugih razlikuje po tome što sadrži nove značajke ili funkcije rezervirane za više klase vozila, ponuđene na pristupačan način. Novi Renault Clio Grandtour nudi svojim putnicima suvremenu, gostoljubivu i ergonomski osmišljenu unutrašnjost.
Više informacija: ZAK d.o.o. Zagrebačka 15 C, Karlovac, tel: 047 651 595, www.zak.hr

Pretraži

Back to Top